Ana SayfaDedikoduDuymayan Kalmasın'da, Deniz Akkaya'nın yerine Cengiz Semercioğlu geldi!

İlgili Postlar

Duymayan Kalmasın’da, Deniz Akkaya’nın yerine Cengiz Semercioğlu geldi!

Geçtiğimiz günlerde sunucusu olduğu Duymayan Kalmasın isimli magazin programından ayrıldığını duyurarak sürpriz yapan Deniz Akkaya’nın koltuğuna Cengiz Semercioğlu oturdu. İşte detaylar…

Star TV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yeni gelişmeler meydana geldi. Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in üç kişi olarak başladığı programda, Mesut Yar’ın ardından Deniz Akkaya da programa veda ederek sürpriz yaptı. Akkaya’nın yerine ise, Cengiz Semercioğlu getirildi.

Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından “Değerli dostlar; Bir bebek gibi büyütmüş ve kısa sürede fenomene dönüştürdüğümüz ‘Duymayan Kalmasın’dan eski partnerim Mesut Yar gibi ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Ayrılık sebeplerimiz Mesut Yar ile paralellik göstermektedir; içerik ve konuların işleniş şekli ve formatın gereklilikleri gibi tamamen yayıncılık konuları, meslek mevzuatları yanında ülkenin içinden geçtiği bu sert süreçte belki de bir yayıncıdan beklenen PROFESYONELLİĞİ yerine getirmekte zorlanmamdır.

Hele hele dün senenin ilk saatlerinde yaşanan hain saldırı sonrasında kendimde özel hayat konuşacak gücü bulamamam en önemli etkendir. Bu nedenle yarın sizlerle vedalaşmak üzere yaptığımız plandan, geri çekiliyor ve yarın yayın yapılmaması konusundaki duruşumu burada devam ettiriyorum! Benim için yarın yas günüdür; şov da her zaman devam etmemelidir…

Bir süre dinlenip yeni adresimde sizlerle buluşmak üzere enerji topluyor olacağım. Tekrar tüm ülkeme Allah sabır ve güç versin. İyi günlerde güleryüzlü yayınlarda buluşacağız.” açıklamasını yaparak programdan ayrıldığını açıklamıştı. Deniz Akkaya’nın vedasının ardından, yerine kimin oturacağı merak edilmeye başlandı.

Merak kısa sürede son buldu. Deniz Akkaya’dan geriye kalan koltuğa Cengiz Semercioğlu oturdu. Semercioğlu, programda Seren Serengil ile birlikte sunuculuk yapacak.

Konu hakkında düşüncelerini yazan Mesut Yar, “Umarım” başlığı ile bir yazı yazdı. İşte Mesut Yar’ın o yazısı:

“Duymayan Kalmasın ( Star TV) isimli programda bir ayrılık bir de yenilik yaşandı. Deniz Akkaya gitti ve koltuğuna Cengiz Semercioğlu oturdu. Arada ne yaşandı da bu değişiklik oldu; fikir yürütmeyeceğim. Önemli olan karşılıklı ilkelerin devamlılığı ve kimsenin canının sıkılmaması. Dilerim iki şık da gerçekleşmiştir!”

Deniz Akkaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler