Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Yüzünden Reyhan'la Cem'in...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Yüzünden Reyhan’la Cem’in Arası Bozuluyor!

Fox Tv’nin sevilen aile dizisi, Bir Aile Hikayesi 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ufuk, Nil’in kendisini eski kocası yüzünden evlenme teklifini ret ettiğini Berk’e anlatır. Berk, Nil’in eski kocası olduğunu itiraf eder. Şakir ile Mahur baba oğul unutulmayacak günler geçirir. Reyhan, konser için şehir dışına çıkar. Cem ise karısını üzdüğü için konsere son anda yetişir. Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölüm fragmanında, Engin yüzünden Reyhan’la Cem’in arası bozuluyor ve Reyhan, Cem’i evden kovuyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Engin Yüzünden Reyhan’la Cem’in Arası Bozuluyor!

Bir Aile Hikayesi 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Engin, Reyhan’ın konser öncesi rahatlaması için gözlerini kapatmasını söylüyor. O sırada onu öpmeye çalışıyor. Cem, Reyhan’ı konserde yalnız bırakmamak için yetiştiğinde, Engin’in karısını zorla öpmeye çalıştığını öğreniyor. Eve geldiklerinde deliye döner Cem, Reyhan’ın konuşmasına izin vermeden yorum yapıyor. Kendisini dinlemeyen Reyhan, Cem’i evden kovuyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 17. bölüm 1. fragmanı….

BİR AİLE HİKAYESİ 16. BÖLÜM SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyhan, Engin ile yaptıkları düetin beğenildiğini İzmit’te bir konser için istendiğini hocasından öğrenir. Cem’e bunu anlattıktan sonra önce tepki alsa da Cem’den Reyhan’a tam destek  gelir. Şakir, Müjde ile konuşup ilaçlarını almadığını ve son günlerini yaşadığını bildiğini söyler. Mahur’a son isteklerini anlatan

Şakir, oğluyla birlikte araba sürer. Güneş gözlükleri alıp baba oğul güzel bir gün geçirir. Beste ise yeni bir iş teklifi almanın heyecanını yaşar. İşe alınır ancak, kilolu bir kızı olan iş sahibi bayanın kızına destek olması için işe alındığını öğrenen Beste, önce üzülür ama sonra işi kabul eder. Hatta kıza çocukluğunda yaşadığı zorlukları anlatıp destek olur.

Ufuk, Berk’e Nil’in eski kocası yüzünden kendisiyle evlenmekten vazgeçtiğini anlattır. Berk Nil’in eski kocasını olduğunu söyleyip ondan yumruk yer. Nil, araya girer ve Berk’in bir suçu olmadığını tüm suçlunun kendisi olduğunu söyler. Cem, Reyhan’ı konsere yolcu eder. Ama içi rahat değildir. Beste’nin annesinin konserine yetişebileceğini söylemesiyle Cem yola çıkar.

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur Babasının Son İsteğini Yerine Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler