Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 16. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur Babasının Son İsteğini...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur Babasının Son İsteğini Yerine Getiriyor!

Bir Aile Hikayesi dizinin merakla beklenen 16. yeni bölümü 5 ekim Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin 20. bölümü ile final yapma kararı alması izleyicileri üzdü. Dizinin son bölümünde, Mahur’un babasını mutlu etmek için tekne alması eşiyle arasında tartışmalara neden olmuştu. Berk ise Nil’in doğum gününe gidip onun çok sevdiği kitabı ona hediye etmişti. Dizinin yeni bölümünde, Mahur babasının son isteğini yerine getiriyor. Durumu ağırlaşan Şakir ölecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Mahur Babasının Son İsteğini Yerine Getiriyor!

Bir Aile Hikayesi 16. bölüm 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şakir’in ağrıları sıklaşıyor ve öleceğini hissediyor. Mahur’la konuşup memlekete çocuklarla birlikte gidip vakit geçirmek istediğini söylüyor. Mahur, babasının son isteğini kabul ediyor ve birlikte onun isteğini yerine getiriyor. Şakir ölecek mi?

İşte Bir Aile Hikayesi 16. bölüm 3. fragmanı…

BİR AİLE HİKAYESİ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Erdem ile Beste’nin arası düzelir. Mahur, babasının tekne hayali olduğunu öğrendiğinde omu mutlu etmek için hemen pahalı da olsa bir tekne alır. Müjde, bunu öğrenir ve tekneyi almadan önce kendisine sormadığı için Mahur’la tartışır. Onların tartıştığını duyan Şakir çok üzülür. Karı kocanın arası tekne yüzünden açılır. Şakir, oğlunun eşiyle kendisi yüzünden tartıştığına üzüldüğünü ve Müjde’nin gönlünü almasını ister. Mahur, Müjde’yle konuşup ondan özür diler.

Reyhan’ın gittiği koronun konserinde bulunan Cem, Engin’in yanına gelip onun çok şanslı olduğunu söylemesiyle kıskançlık krizlerine girer. Lisede de Engin’in Reyhan’a arkadaşlık teklifini öğrendikten sonra, Reyhan’ın o adamın bulunduğu yere gitmesini istemediğini söyler..Reyhan ise şarkı söylemeyi çok sevdiğini ve söylemeye devam edeceğini söyler. Karı koca tartıştıktan sonra Cem, konuştuklarından üzülür ve Reyhan’dan özür diler.

Berk, Nil’in doğum gününe yanında gelmesi için Beste’yi ikna eder. İki kardeş Nil’in doğum gününe gider. Berk. Cemal Süreyya’nın şiir kitabını ona hediye eder. Nil, nişanlısından aynı gün evlenme teklifi alır ama Berk’in hediyesini görünce kafası karışır. Nil, Ufuk’un evlenme teklifine karşısında bir cevap veremez ve onunla konuşması gerektiğini söyler.

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nil Berk’e Geri Dönecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler