Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya'dan Hamilelik Pozu!

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan Hamilelik Pozu!

Ünlü Türk dizi oyuncusu olan Hazal kaya Geçtiğimiz Şubat ayında yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Ali Atay ile evlenmiştir. Hamile olan Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayanlara teşekkür etmek için hamileliğinin 8. ayında hamilelik pozlarını paylaştı.

Hazal Kaya’nın Duygusal Açıklaması!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın eşi Türk oyuncu, müzisyen ve film yönetmeni olan Ali Atay ile dünya evine girmişti geçtiğimiz aylarda hamilelik ile ilgili mesajlar veren Hazal Kaya hamileliğinin son aylarında doğum gününü kutlayanlara teşekkür etmek için paylaştığı hamilelik pozuna düştüğü duygusal not ile sosyal medyayı salladı. Yaptığı açıklamalarda bütün magazin dünyasının gündemine oturdu takipçilerinden pozitif yorum alan Hazal Kaya duygusal anlar yaşadı.

Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya’dan Hamilelik Pozu!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın eşi Ali Atay ile düğününde takipçilerinden olumlu yanıt alan Hazal Haya hamileliğinin son aylarında takipçilerine teşekkür amaçlı paylaştığı hamilelik pozu takipçilerini bir hayli mutlu etti sosyal medyada paylaştığı gönderinin altına açıklamada bulundu “Geçtiğimiz sene çok şey öğrendim. Hızlandırılmış bir hayata güvenme ve teslim olma dersi gibi bir sene oldu açıkçası. Ölümler,hastalıklar,düğünler,doğumlar. Hayat işte,her şey bizim için demeyi zor da olsa öğrenmeye başladığım sene oldu bu…” açıklamasında bulunan Hazal kaya paylaşımının binlerce beğeni ve yorum almakla kalmadı  sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girdi.

Bu olaylar herkesi o kadar mutlu etti ki açıklamada bulunan Hazal Kaya şöyle mutlu ve duygusal açıklamada bulundu “Ama hep çok şanslı hissettim kendimi.Varlığına her gün şükrettiğim ailem ve dostlarım, iyi ki bulduk birbirimizi de yarım kalmadım dediğim hayat arkadaşım, sevdiğim hep dağ gibi arkamda. Karnımda oğlumun tekmeleriyle, tarif edemediğim bir minnet duygusu, şükür ve mutlulukla üfledim doğum günü pastamı dediğim gibi İnce ruhlu insanlar tarafından sevilmek büyük lütuf, hep söylerim. Yine gözlerim doldu mutluluktan sayenizde. Hep birlikte sağlık, huzur, mutluluk dolu senelerimiz olsun!'” diyerek magazin dünyasının gündemine oturmuştur.

Hazal Kaya Hamile

Hazal Kaya Ali Atalay

Hazal Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler