Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy'un Balıkçılık Hobisi!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’un Balıkçılık Hobisi!

Ünlü Türk model, dizi ve sinema oyuncusu olan Çağatay Ulusoy Yaz boyunca yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte dalış yapmıştır. Geçtiğimiz günlerde ise Balıkçılık hobisi öngörüldüğü sosyal medyadan fotoğraf paylaşmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Olta Takımı Herkesin Dikkatini Çekti!

Ünlü Türk oyuncu Çağatay Ulusoy Son günlerde balıkçılık hobisi ile son yıllarda balık avlamaya merak sarmıştır bu tutkunluğunu profesyonelliğine döken Çağatay Ulusoy Sosyal medyadan paylaşım yaparak herkesin dikkatini çekmiştir kendisine olta takımı ve zıpkın alan Ulusoy profesyonel balıkçıların kullandığı olta takımdan almıştır olta takımı  için 6 bin 500 TL harcayan Çağatay Ulusoy görenleri bir hayli etkiledi

Çağatay Ulusoy’un Balıkçılık Hobisi!

Ünlü Türk model, dizi ve sinema oyuncusu olan Çağatay Ulusoy yakın arkadaşı olan Türk oyuncu ve eski manken Kıvanç Tatlıtuğ ile Birlikte çok dalış yapmıştırlar. Dalışın yanı sıra yaptığı balıkçılık hobisini görenler Çağatay Ulusoy’dan tam not aldı. Bu tutkusunu profesyonelliğine döken Çağatay Ulusoy Sosyal medyadan paylaşım yaparak herkesin dikkatini çekmiştir. Kendisine olta takımı ve zıpkın alan Ulusoy profesyonel balıkçıların kullandığı olta takımdan aldığı takımın fiyatının pahalılığını gören takipçileri çok fazla tepki göstermiştir. Yaptığı işlerle övgüyü hak eden Çağatay Ulusoy hobileriyle magazin dünyasının dikkatini çekmiştir.

Çağatay Ulusoy Kıvanç Tatlıtuğ

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler