Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir'in Yeni Partneri Belli Oldu!

İlgili Postlar

Demet Özdemir’in Yeni Partneri Belli Oldu!

Ünlü Türk oyuncu olan Demet Özdemir, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Evim” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlık yaparken yeni partneri herkesi etkiledi. Takipçilerinden bir hayli güzel not olan dizi beklentilerin üstünde bekleniyor.

Demet Özdemir Kimdir?

İki Becerikli Oyuncu Yan Yana!

Son zamanlarda birden fazla rol alan ünlü Türk oyuncu olan Demet Özdemir, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Evim” dizisinden rol alacağını belirtti güzel oyuncunun partneri ise geçtiğimiz günlerde açıklandı Demet Özdemir’in yeni partneri Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model İbrahim Çelikkol oldu. Dizinin Çıkmasını bekleyenler dizinin beklentilerin üstünde olması bekleniyor.

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Demet Özdemir’in Yeni Partneri Belli Oldu!

Ünlü Türk oyuncu olan Demet Özdemir, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Evim” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlık yaparken yeni partneri herkesi etkiledi. Partneri geçtiğimiz günlerde açıklandı Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model olan İbrahim Çelikkol oldu. Demet Özdemir, ilk olarak “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide oynamıştır, farklı rollerde oynayan Demet Özdemir daha sonrasında ise Çilek Kokusu, No:309 ve Erkenci Kuş dizisiyle hayran kitlesini arttırarak Can Yaman’la beraber adından söz ettirmişti. Şimdilerde ise İbrahim Çelikkol ile beraber oynayacakları dizide hayranlarından olumlu yanıtlar almıştır.

Demet Özdemir İbrahim Çelikkol

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler