Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'e Karşı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’e Karşı Yelkenleri Suya İndiriyor Mu?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, cumartesi günleri izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Dizi 4. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Kuzey’in borçlarından dolayı kendisini arayan adamlar evini basar. Kuzey’le Yıldız’ı barıştırma çabaları pek işe yaramaz. Kuzey, Yıldız’ın sevgilisi olduğunu, Yıldız ise Kuzey’in evlenmek için kız aradığını öğrenince işler iyice kızışır ve iki eski aşık yüzleşir. Tüm bu olaylardan bıkan Yıldız, Ordu’yu terk etmeye karar verir. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Yıldız Kuzey’e karşı yumuşayıp yelkenleri suya indiriyor mu?

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Yelkenleri Suya İndiriyor Mu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, kendisini yüzünden Yıldız’ın Ordu’yu terk ettiğini duyunca onu hava alanında bulup gitmemesini söyler. İkili geldiği zaman yine atışmaya başlar. Yıldız’ın Kuzey’in kızlarıyla arası iyi olur hatta onlara silah talimi bile yaptırır. Yıldız, unutamadığı Kuzey’den intikamını yavaş yavaş alır. Eline geçirdiği kızgın maşayla Kuzey’in burnunu yakar. Öte taraftan Pembe’ye talip çıkar, Pembe bu sevincini kızlarla kutlar.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şeref Mollaoğlu’nun planı boşa çıkar. Kuzey’le Yıldız kaçırılsa da bir türlü anlaşıp bir araya gelemez. Kuzey, hastalanıp ateşi çıkan Yıldız’ı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, her şeyden habersiz Sefer intikam alma peşine düşer. Sefer, Yıldız’ı kaçıranın Pembe ve Nahide olduğunu öğrendiğinde şok olur. Kadıoğulları,  Nahide’yi affetmez ve evden kovar. Kuzey’in düşmanı Çetin, eve kadar gelerek kızlarını tehdit eder.

Kuzey, kızlarının güvende olması için onları annesinin evine bırakır. Emine’nin sıkıyönetimine dayanamayan kızlar halaları Kamer’in kocasına kendisini kaçırmasını söyledikten sonra. Feride’de Ömer’i çağırır ve ortalık karışır. Köyde, Yıldız’ın Kuzey’i kaçırdığı dedikoduları yayılınca, Yıldız’ın sabrı taşar. Birde üstüne adı Ruhi ile adı anılınca sabrı taşar ve Ordu’yu terk etmemeye karar verir. Kuzey, Yıldız’ın kendisinin sözleri yüzünden gittiğini düşünür ve onu durdurabilmek için hava alanına koşar. Kuzey, “Gitme!” diyerek Yıldız’ı kararından döndürmeye çalışır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Ordu’yu Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler