Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yılmaz'ın Züleyha'dan Vazgeçmeye Niyeti...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yılmaz’ın Züleyha’dan Vazgeçmeye Niyeti Yok!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 38. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Yılmaz, Züleyha’dan af dilediği sırada hapisten kaçan Demir çıka gelir. Demir, Züleyha’yı Adnan’la tehdit edip götürür. Demir, Züleyha ile kaçarken Adnan hastalanır ve geri dönüp teslim olur. Adnan için yaptığı fedakarlık için Züleyha Demir’i bekleyeceğine söz verir. Yılmaz, çiftliği basıp Züleyha ile konuşur ve çocuklarının da kabulü olduğunu söyler ama istediği cevabı alamaz. Yinede Yılmaz’ın Züleyha’dan vazgeçmeye niyeti yoktur.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz’ın Züleyha’dan Vazgeçmeye Niyeti Yok!

Demir, Yılmaz’a silah çektiğinde Züleyha onun önüne siper alınca Demir, onunla gidebileceğini ama Adnan’nın yüzünü bir daha göremeyeceğini söyler. Züleyha, mecburen arabaya biner. Yılmaz’ın da arkasından takip etmemesi için arabasının lastiklerine ateş eder. Yılmaz, Müjgan’ı iyice ihmal eder. Ona fabrikada yangın olduğunu söyleyip Demir’in peşine düşer. Demir’in hapisten kaçtığını öğrenen Hatip ağa Şermin’i evine götürür.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 38. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Demir ve Züleyha köylü kıyafetleri giyip katırlarla sınır dışına çıkmaya az bir zaman kala Adnan’ın ateşi çıkar. Demir, hiç tereddüt etmeden Adana’ya geri döner ve Adnan’ı kurtardıktan sonra teslim olur. Züleyha, Demir’e uzun uzun sarılır ve hürriyetinin yerine Adnan’ı kurtardığı için minnettar olduğunu söyleyip onu bekleyeceğini söyler. Hünkar, işlerin başına geçer.

Çiftlikte de büyük güvenlik önlemi alıp Züleyha’nın hiç bir yere çıkmasına izin vermez. Ama Yılmaz, elinde silahla duvarı aşıp çiftliğe girer. Adamlar üzerine yürüse de aldırmaz Züleyha’ya çocuklarıyla birlikte onu kabul ettiğini söyleyip onu yaşadığı esaretten kurtarmak istediğini söyler. Ama Züleyha, Müjgan’ı mutsuz ederek ikisinin mutlu olamayacağını artık çok geç olduğunu söyler.

Yılmaz’ın aklında sadece Züleyha vardır ve Müjgan’la konuşmak için eve gelir. Fekeli, Müjgan’ın babasının hastaneye sattığını öğrenip orayı satın almaya gider. Yıllarca şantaj edildiği anlatan Müjgan’ın babasına Fekeli, vicdan azabından kurtulmak için gerekeni yapmasını söyler ve çıkar. Yılmaz, Müjgan’la tam konuşacakken telefon çalar. Müjgan’ın babası intihar mı etti?

Bir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Seçimi Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler