Ana SayfaDizilerMucize Doktor 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Abisine Benzeyen Çocuğu Kurtarabilecek...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Abisine Benzeyen Çocuğu Kurtarabilecek Mi?

Fox Tv ekranlarının yeni dizilerinden Mucize Doktor, merakla beklenen 4. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ali ile Nazlı, Karaciyer nakli olması gereken Muhsin beye organı alıp gelmek yola çıkarlar. Organın soğukluğunu sabit tutabilmek için Ali, pratik zekasıyla çözümler üretir. Hatta organın içindeki kan pıhtısının olduğunu anlayıp yolun ortasında organdan kan pıhtısını Nazlı’yla birlikte alarak hastaneye yetiştirmeyi başarır. Dizinin yeni fragmanında, Ali abisine benzeyen hasta çocuğu kurtarabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Ali Abisine Benzeyen Çocuğu Kurtarabilecek Mi?

Mucize Doktor 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye kolu kırık bir çocuk gelir. Ali onu görünce abisinin çocukluğuna benzetir. Çocuk Ali’ye her hastayla bu kadar çok ilgilenip ilgilenmediğini sorar. Ali, çocuğun beynine tümör olduğunu anlar. Aile ise bunu bildikleri ama çocuğun öğrenmemesi gerektiğini Ali’ye söyler. Ali, çocuğun kanser olmama ihtimali olduğunu ve ameliyat etmek istediğini söyler. Ali’ye hastaneden ameliyat izni çıkacak mı?

İşte Mucize Doktor 5. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karaciyer nakli olmak için bekleyen Muhsin beye uygun organ bulunur. Ama Muhsin bey, çok az miktarda de olsa içki içtiği ortaya çıkar ve nakil hakkını kaybeder. Ferman, yönetim kurulunu toplayıp Muhsin beye organ naklini yapmayı teklif eder. Yönetim kurulu teklifi kabul etmeyerek kuralların böyle olduğunu söyler. Muhsin beyin kızı Ferman’a yalvarır ve babasının sadece bir bardak içtiğini onu da kendisinin veriğini söyler ama yapacak bir şey yoktur.

Öte yandan, Ali ile Nazlı organı almak için yola çıkmışlardır. Muhsin beye organı yetiştirebilmek için türlü zorluklara katlanan ikili hatta, yolun ortasında organın ölmemesi için içindeki kan pıhtısını almak için ameliyat bile ederler. Yol boyunca Ali Nazlı’yla konuşmaz. Nazlı Ali’nin kendisiyle neden konuşmadığını bir türlü anlayamaz. Organı teslim ederler ancak organ Muhsin beye değil başka hastaya gider.

Nazlı, bu duruma çok üzülür. Ali, onu teselli eder. Neden şimdiye kadar kendisiyle konuşmadığını soran Nazlı’la Ali, telefonundaki son aramaları gösterir. Nazlı defalarca kere Ali’den özür diler. Hatta arkadaşları toplayıp Ali’ye süpriz parti ayarlar. Ali partiye gittiğinde her şey normaldir ama Açelya’nın gelip onun buraya ait olmasını ve Nazlı’nın zoruyla geldiklerini söylemesiyle Ali orayı koşar adımlarla terk eder. Ali’nin peşinden koşan Nazlı kapıda Ferman’la karşılaşır.

Mucize Doktor 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’yi Büyük Bir Süpriz Bekliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler