Ana SayfaDizilerKadın 66. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif Sarp'ın Yaşaması İçin Dua Ediyor!

İlgili Postlar

Kadın 66. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif Sarp’ın Yaşaması İçin Dua Ediyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kadın 3. sezon ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde, Hatice hayatını kaybediyor. Aile bu haberle derin üzüntüye boğuluyor. Sarp ise hala yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Kırmızı ışıkta geçtiği için bu kazayı yaptığı için kendisini affetmeyen Arif, Hatice’nin ölümünden sonra Sarp’ın yaşaması için dua ediyor.

Salı Dizileri 2019

Arif Sarp’ın Yaşaması İçin Dua Ediyor!

Kadın dizisinin 66. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arif, Bahar’a kendisini affetmemesini istiyor. Bahar kimsenin bir suçu olmadığını söylese de kırmızı ışıkta geçtiği için vicdan azabı çekiyor. Anneannesinin ölümünü büyük bir sakinlikle karşılayan Doruk, dedesini teselli etmeye çalışıyor. Arif Bahar’a, Sarp’ın vebalini boynuna yüklememesi için, kendisini Nisan ve Doruk’un babasını öldüren kişi yapma diye dua ettiğini söylüyor.

İşte Kadın 66. bölüm 2. fragmanı…

 

KADIN 65. BÖLÜM ÖZETİ!

Büyük kazayı öğrenen herkes şok içerisindedir. Arif, arabayı kendisi kullandığı ve bu kazaya kendisinin neden olduğunu düşünerek büyük üzüntü yaşayarak olanlardan kendisini sorumlu tutar. Nisan’la Doruk ise annelerini son olarak bayılıp hastaneye Arif’in arabasıyla giderken gördükleri için kazadan haberleri yoktur ve annelerin iyileşmesi için iyilik yapmaya başlarlar.

Arif, kazadan fazla yara almadan kurtulur ama Hatice ile Sarp yoğun bakıma alınır. Sarp, Hatice ile aynı odadadır. Enver, Hatice ile görüştüğünde, Hatice hastaneden çıkamayacağını öyle hissettiğini söyler. Şirin annesini görmek için hazırlanır ama son anda onu odaya almazlar. Bunu duyan Şirin ortalığı ayağa kaldırır. O anlarda Enver, Hatice’yle son konuşması aklına gelir. Emre, Şirin’le kavga ettiği arada Arda’yı kaybeder ve oğlunu aramaya başlar.

Oğlunu Emre’ye emanet eden Ceyda ise olanları öğrendikten sonra Emre’ye karşı tavrı ne olacak bilinmiyor. Enver, ne yapacağını bilemez halde dik durup kızlarını teselli eder ama bir taraftan da Hatice’nin durumunun ne olacağını merak eder. Bahar kendisini unutup annesi ile Sarp’ın durumunu merak eder. Tüm aile çaresizlik içinde,  yoğun bakıma telaşla girip çıkan doktorları ve hemşireleri izlerler.

Kadın 66. Bölüm Fragmanı Yayında! Hatice’nin Ölüm Haberiyle Aile Perişan Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler