Ana SayfaDizilerHercai 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Reyhan'ı Kimler Kaçırdı!

İlgili Postlar

Hercai 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Reyhan’ı Kimler Kaçırdı!

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan bölümünde; Miran’la Reyhan’ın yeni evleri silahla tarandıktan sonra Azize, bunu yapanların Şadoğullarının yaptığını söylüyor. Hazar, durumu öğrendikten sonra suçu kendilerinin üstüne atmaya çalışanların kimler olduğunu araştırmaya başlar. Azize, adamlarını toplayıp Şadoğulları konağına gider. Azat’la Hazar son anda oraya yetişir ve silahları indirmelerini söyler. Ancak Reyhan ortalıklarda yoktur. Reyhan’ı kimler kaçırdı?

Cuma Dizileri 2019

Reyhan’ı Kimler Kaçırdı!

Hercai  dizisinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azize, Reyhan’ı kendisini kaçırtmaz ama kimin yaptığını da merak etmeye başlar. Hazar, Miran’a Reyhan’ı bulmak için en ufak bir ip ucunun bile peşine düşmesini söyler. Miran, Reyhan’ın geldiği arabayı bulur. Arabayı süren adam yerde hareketsiz yatar ama Reyhan yoktur. Babaannesinden şüphelenen Miran onu takip etmeye başlar ve bir eve girdiğini görüp peşinden oraya girer. Miran’ı karşısında gören Azize şaşırır.

İşte Hercai 16. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1180230760952930304

HERCAİ 15. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Azize’nin her şey planladığı gibi oldu. Evlerini silahla tarattırarak Reyhan’la Miran’ı eve gelmesini sağlar. Azize, Miran’a bu saldırıyı Şadoğullarının yaptığını kendilerinin de can güvenliğinin olmadığını evin erkeği olarak konakta kalması gerektiğini söyler. Reyhan, ailesinin kendisinin bulunduğu eve böyle bir şey yapmayacağını söyler ama onu dinleyen olmaz. Azize, tüm adamlarına hazırlanmalarını söyler.

Zehra ile Hazar’a Reyhan’ın evine silahlı saldırı olduğu haberi gelir. Zehra, duyar duymaz bayılır. Hazar’da kötü olur ama Reyhan’ın sağ olduğunu duyunca rahatlar. Miran’ın saldırıya uğrayan arabasını bulur ve inceler. Hazar’ın arabasının yanında olduğunu öğrenen oraya gider ve Hazar’a delillerini mi yok etmeye geldiğini sorar. Hazar, Miran’a bu saldırıları kendilerinin yapmadığını, arabaya sıkılan kurşunların ölümcül olmadığını Miran’a gösterir.

O sırada ikisininde telefonu çalar. Miran’a Azize’nin adamlarıyla Şadoğluları çiftliğine gittiği söylenir. Hazar’ı da Reyhan arar ve saldırı olacağını kendisinin de evlerine doğru gittiğini söyler. Miran, oraya vardığında tüm silahları indirmelerini söyler. Hazar’la Miran’ın gözleri Reyhan’ı arar. Reyhan’ın olmadığını anlayan Miran, onun nerede olduğunu sorar. Ama kimse Reyhan’ın yerini bilmiyordur.

Hercai 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Asıl Savaş Şimdi Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler