Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir Selin'e Eylül'ün Kim...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir Selin’e Eylül’ün Kim Olduğunu Anlatıyor!

Her Yerde Sen dizisi Fox Tv ekranlarında 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin’le İbo, tatlıcıda otururken Burak’la Eylül geliyor. Ayda’nın yürümesine yardım eden kol kola geliyorlar. Onları gören Eylül, Ayda ile Demir’in sevgili olduğunu sanıyor. Demir’le yaptığı konuşmadan sonra şirkete gelen Eylül, astım krizine giriyor ve Selin onu hastaneye götürüyor. Daha sonra da eve getiriyor. Eve gelen Demir, bahçede Eylül’le karşılaşıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Demir, Selin’e Eylül’ün kim olduğunu sonunda anlatıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir Selin’e Eylül’ün Kim Olduğunu Anlatıyor!

Her Yerde Sen 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Eylül’ün sorusu karşısında Demir, Selin’e çok aşık olduğunu söylüyor. Burak’la yüzleşen Eylül, Demir’in kendisine geri dönmeyeceğini Selin’i de asla terk etmeyeceğini söylüyor. Gözyaşlarına boğulsa da Demir’in mutlu olmasını istiyor. Selin’le tekne yolcuğuna çıkan Demir, orada Eylül’ün eski nişanlısı olduğunu söylüyor. Selin ise hayalinin gerçek olduğu anda yaptığı itiraf için Demir’e sinirleniyor.

İşte Her Yerde Sen 17. bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir’in kendisinden başkasıyla olamayacağını düşünüp aylar sonra karşısına çıkan Eylül, onu Ayda’nın kolunda görünce ikilinin beraber olduğunu zanneder. Selin, Merve’ler le Antalya’ya sırf hafta sonu Demir’le birlikte olmak için gitmez. İkili, tüm hafta sonunu birlikte geçirecekleri için önce evin dizaynını birlikte değiştirirler. Hatta birlikte yemekler yaparlar. Tam romantik anlar yaşayacakları sırada sırayla, Firuze hanım, Muharrem bey ve Leyla hanım gelirler.

Tam yemeklerini yiyecekleri zaman ise Ayda’dan kötü haber gelir. Merve’nin kayın validesinin kendisini istemediğini öğrenir. Demir, aşk yasağından dolayı onların gizlice evlenip bunları yaşadıkları için suçluluk duyar. Eylül, yeni müşteriyle olan toplantıyı çok erken saate alır. Demir, sabah beşte evden çıkmak zorunda kalır. Toplantıdan çıktıktan sonra Eylül’e birlikte dönemeyeceklerini söyler.

Eylül üzgün bir şekilde şirkete gelir ve astım krizi geçirir. O sırada Selin’i arayan Demir olanları telefondan duyar. Eylül, ilacını arabada düşürmüştür. Selin, Eylül’ü hastaneye götürdükten sonra hava alması için evine getirir. Demir’de eve gelip Selin diye seslenir ve o sırada karşısında Eylül’ü görür.

Her Yerde Sen 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir Selin’e Her Şeyi Nasıl Anlatacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler