Ana SayfaÜnlülerBeren Saat ve Kenan Doğulu Barıştı Mı?

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu Barıştı Mı?

2014 senesinde nikah masasına oturan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin yaklaşık 8 aydır evliliklerinde sıkıntılar çekilmiş ve boşanacakları konuşulmuştu. Ünlü Türk oyuncu Beren Saat ile Ünlü pop sanatçı Kenan Doğulu Barıştı mı?

Beren Saat ile Kenan Doğulu’dan Açıklama!

Ünlü Türk oyuncu Beren Saat geç geçtiğimiz haftalarda Bir gece kulübünde çekilen ve sosyal medyada gündem olan fotoğrafta Fransız DJ Maga ile beraber olduğu fotoğrafları ortaya çıktı. DJ Maga ile aşk yaşadığı konuşulan Beren Saat Doğulu ile arasında yeni bir gelişme yaşanmıştı. Saat’ten o iddialara yanıt geldi ve “Evet o fotoğraftaki bendim” diyerek magazin dünyasının gündemine girmişti. Geçtiğimiz günlerde haklarında her gün farklı bir iddia edilen çiftten ise müjdeli haber geldi bu haberi duyan hayranları ise pozitif yorumlarda bulunmuştur.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Barıştı Mı?

Ünlü Türk oyuncu Beren Saat ile Ünlü pop sanatçı Kenan Doğulu 2014 senesinde nikah masasına oturmuştur. Çiftinin yaklaşık 8 aydır evliliklerinde sıkıntılar çekilmiş ve boşanacakları konuşulmuştu. Ünlü oyuncu Beren Saat geç geçtiğimiz haftalarda Bir gece kulübünde çekilen ve sosyal medyada gündem olan fotoğrafta Fransız DJ Maga ile beraber olduğu fotoğrafları ortaya çıkmıştı bu iddialara karşı çıkan çift ise buluşmuşlardır müjdeli haber getiren çift Kanal D ekranlarında yayınlanan programının özel haberine göre çift aylar sonra barıştı uzun zamandır eşiyle aynı evde yaşamayan Beren Saat, 1 hafta önce evine geri döndü. bu olay magazin dünyasının gündemine oturmuş ve hayranlarından olumlu yanıt alan çiftin barıştıklarını dile getirmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler