Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!..Yaşar İpek Tahliye Oldu..

İlgili Postlar

Son Dakika!..Yaşar İpek Tahliye Oldu..

Seren Serengil’in boşanma arifesinde olduğu eşi şarkıcı Yaşar İpek 3 günlük hapis cezasını tamamlayark tahliye oldu. Hapishane çıkışı basın mensublarının sorularını yanıtlayan Yaşar İpek neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Yaşar İpek Tahliye Oldu..

Ünlü şarkıcı Seren Serengil ile sansasyonel boşanma davası sürerken, Seren Serengil kendisine şiddet içeren söz ve davranışta bulunmaması dolayısla eşi şarkıcı Yaşar İpek aleyhinde savcılığa başvurarak, tam bir aylık koruma tedbiri kararı aldırmıştı. Ve sonuna Yaşar İpek çıkıtğı bir kanaldaki ropörtajında “Korunan kişiyi iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi ” konusundaki tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle şarkıcı Yaşar İpek’in üç günlük Metris cezaevinde tutulmasına karar verilmişti.

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek: ” Ufacık Bir Koğuşta Tek Başıma Yattım…..”

3 günlük zorlama hapis cezasını çeken Yaşar İpek bugün tahilye oldu. Yaşar İpek’in cezaevinde çıktıktan hemen sonraki ilk sözleri neler oldu? İşte Yaşar İpeğin çok konuşulucak sözleri;

“Bitirdik, çıktık. Vallah üç benim için çok güzel oldu aslında… Çok düşündüm. Bunu da yaşamam gerekiyormuş. Bir konuşma yasağından dolayı burada yattım. Bu saatten sonra işime gücüme bakacağım. İnşallah evliliğim sona erecektir. Özgürlük kadar güzel bir şey yok. Diğer mahkumlar nasıl yattıysa ben de yattım. Ne yemek yedim, ne de uyudum. Tek başıma yattım. Ufacık bir koğuştu zaten…”

Son dakika: Yaşar İpek 3 günlük hapis cezasını doldurdu! Yaşar İpek tahliye oldu!

“Ne Ölüsüne Giderim.. Ne Ölüme Gelsin!….”

Adliye girişinde basın mensuplarına açıklama yapan İpek, “Ben Seren Serengil’e asla fiziki şiddette bulunmadım. Kendisi hakkında hiçbirtane kırıcı laf etmedim. Mahkeme de kararverdi. Yanlış bir karar olduğunun altını çiziyorum” demişti.

İpek, ‘Yeniden birlikte olur musunuz?’ sorusuna ise, “Aşk denen şey bu saatten sonra akla gelir mi? Ne ölüsüne ne ölüme…” ifadelerini kullanmıştı.

Yaşar İpek Metris Cezaevine Girmeden Önce 2. Sayfa’ya Konuşmuştu;

https://www.youtube.com/watch?v=ny4no1bY1DE

Tüm Yaşar İpek Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler