Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGezgin Ruh Aidaz'dan Yeni Albüm!

İlgili Postlar

Gezgin Ruh Aidaz’dan Yeni Albüm!

İran asıllı müzisyen Aidaz yeni projelerini müzikseverlerle buluşturdu. Son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Aidaz başarı basamaklarını emin  adımlarla tırmanıyor. Kendine özgü sesiyle övgü toplayan gezgin ruh Aidaz’dan yeni albüm geldi. İşte Aidaz’ın yeni albümü hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Kendine Özgü Sesiyle Övgü Toplayacak!

Üç farklı ülkede üç farklı üniversite bitiren Aidaz, şarkıcı kimliğinin yanı sıra aynı zamana başarılı bir iş kadını. Ticari hayatının ardından bir süre önce hayalinin peşinden gitmeye karar vererek ilk teklisi için hazırlıklara başlayan Aidaz, sonunda şarkısının hazırlıklarını bitirdi. Bugüne kadar tasarımcılıktan ticarete kadar pek çok alanda çalışan ve sonunda hayalinin peşinden gitme kararı alan Aidaz, ilerleyen dönemlerde adından daha çok bahsettirecek gibi duruyor.

Aidaz’dan “Kin” Filmine De Soundtrack Şarkı!

Daha öncesinde ünlü yönetmenlerden Mouhsen Rabiei’nin 20 Eylül ‘de vizyona giren ‘Kin’ adındaki filmi için bir şarkı besteleyen Aidaz, sesi ve şarkısıyla çok sevildi. “Hükümsüz” adını verdiği Türkçe parçayı seslendiren şarkıcı, daha pek çok dilde şarkı seslendirmek istediğini açıkladı. Farklı ve güçlü bir ses tonuna sahip olan Aidaz sesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anadolu Ajansı ile yaptığı samimi röportajında “Grammy alacağımı biliyorum” açıklamasını yapan  Aidaz müzik piyasasına oldukça iddialı bir giriş yapacak.

Gezgin Ruh Aidaz’dan Yeni Albüm!

Yakında ilk teklisini dinleyicilere sunacak olan Aidaz, “Aşk Kumarı” ile müzik sektörüne iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Müzik benim çocukluk hayalim açıklamasında bulunan Aidaz’ın “Aşk Kumarı” isimli şarkısının klibinin yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü yönetmen Ahmad Saneghe oturuyor. Ünlü müzik festivallerinden Burning Man’in sürreel atmosferini anımsatan kliple adından çok söz ettirecek olan Aidaz’ın ilk teklisi 18 Ekim’de müzikeverlerle buluşacak.

Aidaz "Aşk Kumarı"
Aidaz “Aşk Kumarı”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler