Ana SayfaDizilerMasterchef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Masterchef’te haftalar geçtikçe heyecan yükseliyor. Televizyon ekranlarının en çok izlenin yarışma programı Masterchef 27. bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılar 8. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynamak için Bursa’nın Misi Köyüne gittiler. Kendilerine verilen menüleri hazırlayıp 13 kişinin beğenisine sundular. Yemekleri en çok beğenilen takım belli oldu ve dokunulmazlığı aldı. Eleme potasına düşen 4 yarışmacıdan bir kişi son bölümde Masterchef’e veda etti. Masterchef son bölümde elenen yarışmacı kim oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 27. bölümde Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Masterchef’in 27. bölüm dokunulmazlık oyunu Bursa’nın Misli köyünde yapıldı. Mehmet şef yerel kıyafetler giyip traktör sürdü. Dünkü dokunulmazlık oyununu Mavi takım almıştı ve Kırmızı takımdan iki kişi, Batuhan F ve Açelya eleme potasına düşmüştü. Yarışmanın son bölümünde ikinci dokunulmazlığı alabilmek için her iki takımda bütün hünerlerini gösterdiler.

MASTERCHEF 8. HAFTA İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler takımlardan yörenin özel yemeklerini yapmalarını istediler. Verilen süre içinde takımlar yemeklerini yaptılar. Ama Mavi takımda Güveç krizi yaşandı. Güvenci fazla yapınca pişmedi ve Mehmet şef bir kereye mahsus takımlara ek süre verdi. Verilen süreler bitti 13 misafir jüri üyesi yemekleri tatmak üzere yerlerini aldılar. Beğendikleri takımın yemeklerine puanlarını verdikten sonra sıra kutuların açılmasına geldi.

Mavi takımın aldığı oy: 6

Kırmızı takımın aldığı oy: 7

Kırmızı takım bir oy farkla dokunulmazlığın sahibi oldu.

KIRMIZI TAKIM BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Somer şef, yarışmacılardan kendi yaptığı Altın Yumurtlayan tavuk ismini verdiği yemeğin tarifini verip tattırdı ve bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar yemeklerin yetiştirdiler. Şefler yemekleri değerlendirmeye aldılar ve yemeği en iyi yapan, Rıfat, Güzide ve Batuhan olduğunu açıkladılar. Üç yarışmacının içinden en yemeği en iyi yapan ise BATUHAN oldu.

MASTERCHEF’E VEDA EDEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Batuhan, dokunulmazlık oyununda tartışma yaşadığı YASİN’i eleme adayı olarak seçti. Böylelikle Batuhan F, Açelya ve Yasin eleme potasına düştü. Takımın belirlediği yarışmacı ise Murat oldu. 4 yarışmacıdan İncik yemeği yapmaları istendi. En iyi yemeği yapan sırayla, Murat, Yasin oldu. Sona kalan iki isimden AÇELYA elenerek yarışmaya veda etti.

Masterchef 8. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler