Ana SayfaDizilerMasterchef 8. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef 8. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Masterchef Türkiye 26. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Programın son bölümünde takımlar haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynadılar. Önlerine gelen menüyü en iyi yapan takım belli oldu ve dokunulmazlığı aldı. Diğer takımdan ise iki eleme adayı belirlendi. Masterchef 8. hafta eleme adayları belli oldu. Yarışma programının yarın ki bölümünde ise bir yarışmacı elenerek Masterchef’e veda edecek.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 8. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Masterchef 8. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda takımlara yapmaları için İspanyol mutfağı seçildi. Takımlar İspanyol menüsünü duyunca sevindiler. Mehmet şef, Türk mutfağında bu kadar sevinmediklerini söyledi. Şefler yemeklerle ilgili gerekli açıklamaları yaptılar. Takımlara 50 dakika süre verildi ve eksiksiz menüyü yapmaları istendi. Yarışmacılar yerlerini aldı ve süre başladı.

MASTERCHEF 8. HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım ve Kırmızı takım ispanyol menüsünü yapmaya başladı. 6 çeşit yemekten oluşan menüyü mavi takım eksiksiz tamamladı. Ama Kırmızı takım, Mustafa’nın azizliğine uğradı. Patetesli omleti son iki dakikaya bırakan Mustafa yemeği yetiştiremedi. Tabi şefler Eda’yı suçladı. Şefler yemekleri tattı ve Mavi takımın yemeklerini daha çok beğendi. Kırmızı takım eksik yemek yapmasalardı şansları olabilecekti. 8. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Mavi takımın oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı. Mustafa, dünkü bölümden cezalı olduğu için dokunulmazlık oyununa katılma hakkını kaybetti. Diğer altı yarışmacı en iyi Aşure yemeğini yapmak için yarıştılar. Bir gün önceden ıslanıp bekletilmesi gereken malzemeler hazır olarak önlerine geldi. Verilen süre zarfında yarışmacılar Aşure’leri yaptılar. Daha önce hiç Aşure yapmamış olan ve Güzide’den aldığı yardımlarla yapan Açelya şeflerin gözünden kaçmadı.

Açelya’yi ve diğer yarışmacıları şefler uyardı. Artık onlar rakipleri olduklarını kendilerine güvenerek yemek yapmaları gerektiğini söylediler. En iyi Aşure’ye yapan yarışmacı ise Eda oldu. Eda’nın Aşure’ye koyduğu gül suyu ve portakal kabuğu şeflerin hoşuna gitti. Dokunulmazlığı alan Eda, takımdan ilk eleme adayı olarak Açelyea’yi seçti. İkinci adayı takım seçti ve en çok oy alarak eleme potasına düşen ikinci yarışmacı ise F Batuhan oldu.

AÇELYA VE F BATUHAN eleme potasına düştü.

Masterchef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler