Ana SayfaDizilerKadın 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Şaka Mı Yapıyor Yoksa Öldü...

İlgili Postlar

Kadın 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Şaka Mı Yapıyor Yoksa Öldü Mü?

Fox Tv ekranlarının efsane dizisi Kadın merakla beklenen 66. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Şirin, insafa geliyor ve ablasına şimdiye kadar yaptığı kötülükleri tek tek anlatıyor. Sarp’ın onu hiçbir zaman sevmekten vazgeçmediğini söyleyip ondan kendisini affetmesini istiyor. Hatice’nin ölümü aileyi perişan ediyor. Bahar, Sarp’ı görmek için odasına gidiyor. Onunla konuşup onu affediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Bahar’la Sarp geçmişten gelecekten konuşurken, Sarp’tan ses gelmiyor. Sarp şaka mı yapıyor yoksa öldü mü?

Salı Dizileri 2019

Sarp Şaka Mı Yapıyor Yoksa Öldü Mü?

Kadın dizisinin 67. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sarp, Bahar’a onunla en çok hayal kurmalarını özlediğini, daha kuracakları milyonlarca hayal olduğunu söyler. Nisan’la Doruk’ta gelip babalarıyla konuşup görüşmek üzere vedalaşırlar. Bahar konuşmasına devam ederken, Sarp’tan ses gelmez. Şaka yapıyorsa çok kızacağını söyleyen Bahar’a yanıt gelmez. Sarp ölüyor mu? bilinmiyor ancak Bahar, bir insanın bir kere öldüğünü kendisinin ise iki kere öldüğünü söyler.

İşte Kadın dizisi 67. bölüm 1. fragmanı…

KADIN 66. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Annesinin durumunun ağır olduğunu öğrenen Şirin, kendi yaptığı kötülükler yüzünden annesinin iyileşmediğini düşünerek ablasına tüm yaptığı kötülükleri anlatır. Aslında Sarp’ın hiç kendisiyle ilgilenmediğini, hep kendisinin onun peşinden koştuğunu, onun hep ablasını sevdiğini, o fotoğraflarında gerçek olmadığını söyleyip kendisini affetmesini ister.

Bahar bir an annesi aklına gelmez. Kendi hastalığının tekrar ortaya çıktığını, onun için Şirin’in kendisine bu itirafları yaptığını zanneder. Şirin, hasta olmadığını söyler. Sonra Hatice’nin ölüm haberi gelir. Şirin ablasının yanına uzanıp ondan teselli bulmaya çalışır. Arif ise Hatice’nin ölümüne sebep olduğu için polislere teslim olup güneş yüzü görmeden ölmek ister.

Ama kız kardeşi raporu uzatır ve polisler onu gözaltına almaz. Bahar’ın yanına giden Arif, Bahar’dan kendisini affetmemesini annesinin ölümüne sebep olduğunu söyler. Hatta Sarp’ın ölmemesi için dua ettiğini Nisan’la Doruk’un anneannelerinden sonra babalarının da katili olmak istemediğini söyler. Sarp, yoğun bakımdan odaya alınır. Bahar doktordan 3 dakika izin alıp Sarp’la görüşür.

Kadın 66. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif Sarp’ın Yaşaması İçin Dua Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler