Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 21. Final Bölümüyle Ekranlara Geldi! Mutlu Son!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 21. Final Bölümüyle Ekranlara Geldi! Mutlu Son!

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran Kardeş Çocukları dizisi 21. bölümde final yaparak ekranlara veda etti. Pazar günleri ekranlara gelen dizinin yayın günü değişti ve salı gününe alındı. Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi güçlü dizilerin karşısında kalınca reyting canavarına yenik düştü. Kardeş Çocukları final bölümünde mutlu son yaptı. Tüm düğümler çözüldü ve sevenler kavuştu.

Salı Dizileri 2019

Kardeş Çocukları Dizisinde Mutlu Son!

Kardeş Çocukları 21. son bölümünde, Yıldırım’ın Ümran’a evlenme teklif eder ancak Ümran bir cevap vermez. Lebriz sarhoş bir vaziyette gelir ve Ümran’a hakaretler eder. Yıldırım’ın başında aylarca beklediğini oraya oturmanın en çok kendi hakkı olduğunu söylediğinde Ümran masadan kalkar. Yıldırım, Lebriz’e daha fazla rezalet çıkarmadan gitmesini söyler. Umay, Yıldırım’ın ablasına evlenme teklif etmesini hazmedemez. Reşat ise Umay’ın yüz ifadesiyle dalga geçer.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adnan, Yıldırım’dan intikam almak için yanlış hedefte olduğunu anlar. Esas kadının Umay değil Ümran olduğunu anladıktan sonra kilit isim olan Hayat’ın yanından ayrılmaması için oğluyla konuşur. Savaş, Hayat’a her şeyden vazgeçecek kadar aşık olmuştur. Hayat ise onun teyzesinin oğlu olduğunu söyleyip uzak durmaya çalışır ama başaramazlar. Savaş’la Hayat öpüşür.

Hayal, Savaş’ın Hayat’ı sevdiğini öğrenir. Onun sadece Yıldırım’ın oğlu olduğunu zannettiği için ikilinin aralarını yapmaya çalışır. Bunu duyan Hayal’e tepki gösterir. Hayal, annesinin neden tepki gösterdiğini anlayamaz. Reşat, Savaş’tan her şeyi öğrenmişti ve bunu ispatlamak için Yıldırım’ı konuşmak için yemeğe davet eder. Reşat, Yıldırım’ın su içtiği bardağı alır. Hayat’tan da örnek alarak DNA testine gönderir.

Sonuçlar gelir ve önce Yıldırım’ı sonra Umay’ı arayıp yanına çağırır. Umay telaşla Reşat’ın yanına geldiğinde Yıldırım’ı panikle dışarı çıktığını görür. Ümran, Hayat’a gerçekleri anlatmaya başladığında Yıldırım gelir ve Hayat diye seslenir. O sırada gözü yaşlı Umay gelir. Bir yıl aradan sonra Ümran’la Yıldırım evlenir. Hayat Yıldırım’a baba diyerek sarılır. Bu sırada Umay, ‘Umay Karay Olmak’ isimli bir kitap yayınlar.

Kardeş Çocukları 21. Final Bölümü Fragmanı Yayında! Yıldırım Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler