Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 21. Final Bölümü Fragmanı Yayında! Yıldırım Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 21. Final Bölümü Fragmanı Yayında! Yıldırım Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Kardeş Çocukları, yeni sezonda önce günü değişti daha sonra final yapma kararı aldı. 21. son bölümüyle 8 Ekim salı günü ekranlara veda edecek olan Kardeş Çocukları dizisinin final bölümünde bütün sırlar ortaya çıkıyor. Ümran’a evlenmek teklif eden Yıldırım tüm gerçekleri öğreniyor.

Salı Dizileri 2019

Yıldırım Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

Kardeş Çocukları 21. bölüm ilk fragmanında; Hayat, Yıldırım’ın annesine evlenme teklif ettiğini duyup onu kinayeli bir şekilde tebrik ediyor. Umay, bu durumdan pek hoşnut olmuyor. Ümran, Yıldırım’a Hayat’ın onun kızı olduğunu sonunda itiraf ediyor. Savaş ise Hayat’a olan duygularını açıklıyor. Hayat, teyzesinin oğlu olduğunu olmayacağını söylediğinde, Savaş ‘Ya teyzenin oğlu olmasaydım’ deyip Hayat’ı öpüyor. Yıldırım, ‘Benim Ümran’a evlenme teklif ettiğim dünyada imkansız diye bir aşk yoktur’ sözlerini kime söylüyor?

İşte Kardeş Çocukları 21. bölüm 1. fragmanı…

Yıldırım, Ümran’a karşı yıllar önce ne hissediyorsa şimdide aynı şeyleri hissettiğini söylüyor. Umay, Yıldırım’la Ümran’ı yıllar önce nasıl ayırdıysa tekrar ayırıp onların bir araya gelmemesi için yeni planlar düşünür. Yıldırım’ın yanına Ümran’ın değil kendisinin daha çok yakıştığını düşünen Umay, yıllar sonra bir araya gelen ikiliyi tekrar ayırabilecek mi? Ümran, Hayat’a onun hikayesini anlatıyor. Yıldırım gelip Hayat’a sesleniyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay, gücünü tekrar toparlanmak için Adnan’la ortak olur ama Hayat’ın onların yanında çalışmasını istemez. Hayat’ın gözlerindeki hırsı görünce onu kendisine benzetir. Reşat, Umay’ın Adnan’la yaptığı sözleşmeyi usulsüz olduğu için tanımadığını söyler ve Umay’ın kızının geleceği olan şirketi Adnan’ın elinden kurtarmaya çalışır. Ümran, Umay’a Adnan’ın İdil’in babası olduğunu, Yıldırım’ın kız kardeşinin katili olduğunu ve intikam almak için onun ortak olduğunu söyler.

Umay’ın kafası karışır. Yıldırım, Umay’a Adnan’ın ne kadar tehlikeli olduğunu anlatır. Köşeye sıkışan Umay, daha önce kendisini uyarmadığı için öfkelenir. Yıldırım ise kendisini uyardığını ama dinlemediğini söyler. Yıldırım, evinde bir yemek daveti verir. Davete, Umay, Lebriz ve Ümran’an da davetlidir. Yıldırım, yemekte Ümran’a evlenme teklif eder.

Kardeş Çocukları 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldırım Ümran’a Mı Evlenme Teklif Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler