Ana SayfaDizilerÇocuk 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Efe'nin Kendi Çocuğu Olduğunu Öğrenecek...

İlgili Postlar

Çocuk 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Efe’nin Kendi Çocuğu Olduğunu Öğrenecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Çocuk, merakla beklenen 5. yeni bölümüyle 7 Ekim pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde, yer yerinden oynayacak. Akça, Şule’nin yönlendirmesiyle Hasan’ı öldürdüğünü zannedip Efe’yle birlikte yeni bir hayat kurmak için uzaklaşır. Ancak Efe’nin kaybolmasıyla Ali Kemal, Şule’yi suçlayacak. Öte yandan Emine, Hasan’a Akça’nın Efe’yi boşuna kaçırmadığını söyleyecek. Hasan Efe’nin kendi çocuğu olduğunu öğrenecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Hasan Efe’nin Kendi Çocuğu Olduğunu Öğrenecek Mi?

Çocuk 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Asiye Hasan’a Akça’nın torununu kaçırdığını söylüyor. Hasan buna anlam veremiyor. Emine Akça’nın o çocuğu neden kaçırdığını bildiğini Hasan’a söyler. Akça, Efe’ye yıllar önce bir çocuğu olduğunu onu başkasına vermek zorunda kaldığını söyleyip özür diler. Efe ise kendisinden neden özür dilediğini oğlundan özür dilemesini söyler. Ali Kemal, Şule’den oğlunun nerede oluğunu sorar.

İşte Çocuk 5. bölüm 2. fragmanı…

ÇOCUK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, Akça’yla Emine’yi ele geçirir. Emine’yi öldürmek için kafasına silah dayar ancak Akça’nın feryat etmesiyle onu öldürmekten vazgeçer. Şule ise Efe’nin Akça’nın oğlu olduğunu öğrenip Asiye’den bunun hesabını sorar ve artık ona annelik edemeyeceğini söyler. Ali Kemal’le Murat eve döndüklerinde, Şule ile Asiye’nin bağrışmalarını duyar. Şule, onlara Akça’yı Hasan’a teslim edenin Asiye olduğunu söyler. Murat, annesine büyük hakaretler eder. Ali Kemal, Hasan’ın Akça’yı kaçırdığı için suç duyurusunda bulunur.

Asiye, Şule’nin elinden bebeğini alarak Efe’ye annelik etmeyecekse o çocuğuna da annelik edemeyeceğini söyleyip, Efe’yi akvaryuma götürmesi ister. Şule, Akça’nın annesinin yanına gidip kendisini Akça’ya götürmesini ister. Hasan ise, Akça’yı kilitlediği eve gider. Akça elindeki cam parçasıyla Hasan’ı yaralar. Emine ile Şule oraya gittiklerinde, Hasan’ı kanlar içinde yerde bulurlar. Şule, Hasan’ın öldüğünü, Efe’ye annelik yapamayacağını oğlunu da alıp kaçmasını söyler.

Asiye, Murat’ı dövdüren Hasan’dan hesap sormak için onu arar. Hasan, telefonu açar. Asiye onun yaralı olduğunu anlar ve yerini öğrenerek onu kurtaracağını söyler. Akça, Hasan’ı öldürdüğünü zannedip çaresizce Şule’nin dediklerine boyun eğer. Asiye, Hasan’ı yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirir. Doktorlar ona neyi olduğunu sorduğunda annesi olduğunu söyler. Ali Kemal’de o sırada hastanededir ve annesinin Hasan’ı kurtardığını görür

Çocuk 5. Bölüm Fragmanı Yayında! Hasan’ın Ali Kemal’e Yaptığı İtiraf Ortalığı Karıştıracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler