Ana SayfaDizilerÇocuk 5. Bölüm Fragmanı Yayında! Hasan'ın Ali Kemal'e Yaptığı İtiraf Ortalığı Karıştıracak!

İlgili Postlar

Çocuk 5. Bölüm Fragmanı Yayında! Hasan’ın Ali Kemal’e Yaptığı İtiraf Ortalığı Karıştıracak!

Star Tv ekranlarının, yeni gözde dizilerinden Çocuk, büyük bir izleyici kitlesi yakaladı ve reytinglerin üst sıralarında yerini almayı başardı. Dizinin son bölümünde, Asiye Hasan’ı yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirmeyi başarır. Doktorlar Asiye’ye neyi olduğu sorduğunda Hasan’ın annesi olduğunu gözyaşlarıyla haykırmış ve arkasını döndüğünde Ali Kemal’i görmüştü. Çocuk dizisi 5. fragmanında, Hasan’ın Ali Kemal’e yaptığı itiraf ortalığı fena karıştıracak!

Pazartesi Dizileri 2019

Hasan’ın Ali Kemal’e Yaptığı İtiraf Ortalığı Karıştıracak!

Çocuk dizisinin 5. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akça’yı bulup eve getiren Ali Kemal annesi adına ondan özür diler. Şule ise, Akça’ya Efe’yle birlikte Ali Kemal’i de alacağını anladığını buna izin vermeyeceğini söyler. Hasan ise Akça’ya kendisini Ali Kemal için terk ettiğini düşünerek yaşadığı sürece ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Asiye’nin karşısına çıkan Hasan, oğlunun Akça’nın peşinde olduğu sürece ne ona nede oğluna acıyacağını söyler. Hasan, Ali Kemal’in kulağına çocuğunun ondan olmadığını fısıldar.

İşte Çocuk dizisi 5. bölüm ilk fragmanı…

ÇOCUK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, Akça’yla Emine’yi ele geçirir. Emine’yi öldürmek için kafasına silah dayar ancak Akça’nın feryat etmesiyle onu öldürmekten vazgeçer. Şule ise Efe’nin Akça’nın oğlu olduğunu öğrenip Asiye’den bunun hesabını sorar ve artık ona annelik edemeyeceğini söyler. Ali Kemal’le Murat eve döndüklerinde, Şule ile Asiye’nin bağrışmalarını duyar. Şule, onlara Akça’yı Hasan’a teslim edenin Asiye olduğunu söyler. Murat, annesine büyük hakaretler eder. Ali Kemal, Hasan’ın Akça’yı kaçırdığı için suç duyurusunda bulunur. Hasan’ın adamları Murat’ı kaçırıp hırpalarlar ve Ali Kemal bunu Hasan’ı takip ederken öğrenir.

Asiye, Şule’nin elinden bebeğini alarak Efe’ye annelik etmeyecekse o çocuğuna da annelik edemeyeceğini söyleyip, Efe’yi akvaryuma götürmesi ister. Şule, Akça’nın annesinin yanına gidip kendisini Akça’ya götürmesini ister. Hasan ise, Akça’yı kilitlediği eve gider. Akça elindeki cam parçasıyla Hasan’ı yaralar. Emine ile Şule oraya gittiklerinde, Hasan’ı kanlar içinde yerde bulurlar. Şule, Hasan’ın öldüğünü, Efe’ye annelik yapamayacağını oğlunu da alıp kaçmasını söyler.

Asiye, Murat’ı dövdüren Hasan’dan hesap sormak için onu arar. Hasan, telefonu açar. Asiye onun yaralı olduğunu anlar ve yerini öğrenerek onu kurtaracağını söyler. Akça, Hasan’ı öldürdüğünü zannedip çaresizce Şule’nin dediklerine boyun eğer. Asiye, Hasan’ı yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirir. Doktorlar ona neyi olduğunu sorduğunda annesi olduğunu söyler. Ali Kemal’de o sırada hastanededir ve annesinin Hasan’ı kurtardığını görür

Çocuk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asiye Hasan’ı Hastaneye Yetiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler