Ana SayfaÜnlülerMasterchefler İle Çok Özel!

İlgili Postlar

Masterchefler İle Çok Özel!

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef’in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu geçtiğimiz gün Mag yazarı Danilo Zanna ile samimi bir röportaj yaptı. Röportajdan çok keyif aldığını belirten Zanna Masterchefler ile çok özel röportajının bir kısmını sizler için kaleme aldık.

“Devamlı Bağırıp Çağıran Biri Değilim”

Danilo Zanna’nın kendilerine yönelttiği soruları yanıtlayan şefler kendileri hakkında bilinmeyenleri ilk kez dile getirdi. Ekranda sinirli tavırlarıyla tanınan Mehmet Yalkçınkaya, normalde o kadar sinirli olmadığını ama iş hayatının ve ekranın verdiği stresle gergin olduğunu dile getirerek “Günlük hayatta da normal bir insan gibiyim aslında. Öyle göründüğü gibi devamlı bağırıp çağıran bir adam değilim yani.” sözleriyle kendini anlattı. Bir restorana gittiğinde kendisi için  en önemli olanın restoranın özellikleri olduğunu dile getiren Mehmet şef ikinci olarak restoranın konseptini değerlendirdiğini de açıkladı.

MasterChef finalistleri kimler oldu?

Somer Şef, Mehmet Şeften Daha Sinirli!

Kendini hakkında samimi açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu normalde sinirli bir insan olduğunu açıklayarak, ekranda kendisini izleyenlerin şaşırdığını ““Ekranda beni izleyen personelim “Şef sen neden bu kadar sakinsin? Normalde biz yapsak daha çok tepki verirsin diyorlar” sözleriyle açıkladı. Bir restorana gittiğinde öncelikle o restoranın imza yemeğini sipariş verdiğini açıklayan Somer şef, bir restorana ancak ikinci ve üçüncü gidişinde farklı lezzetleri denediğini dile getirdi.

Somer Sivrioğlu Kimdir?

Masterchefler İle Çok Özel!

TV 8 ekranlarında Pazartesi, Salı ve Çarşamba geceleri ekrana gelen Masterchef yarışması izleyiciler tarafından çok sevildi. Rekabetin had safhada olduğu yarışmada jüri üyeleri hakkında bilinmeyen daha çok şaşırtıcı detaylar var. Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun, hem yarışmanın jüri üyesi, hem de MAG yazarı olan İtalyan şef Danilo Zanna ile yaptığı keyfili röportajının devamı ise MAG Ekim ayı sayısında.

Danilo Zanna Kimdir?

Masterchefler İle Çok Özel!
Masterchefler İle Çok Özel!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler