Ana SayfaKimdirMasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

İlgili Postlar

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan  MasterChef programı ile adını duyuran usta aşçı Somer Sivrioğlu’nun hakkında merak edilen her şey MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir? haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Somer Sivrioğlu Aslen Nereli? Somer Sivrioğlu Şuan Kaç Yaşında? Somer Sivrioğlu Hangi Burç?

Aslen Eskişehirli olan Somer Sivrioğlu şuanda 47 yaşındadır. Burcu ise Oğlaktır.

Somer Sivrioğlu kimdir? Aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Evli midir?

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

1 Ocak 1971 yılında İstanbulda dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, Aslen Eskişehirlidir.  1995 senesinde henüz 25 yaşında iken Yüksek Lisans yapmak için Avustralya’ya yerleşmiştir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olarak sonrasında master yapmıştır.

Somer Sivrioğlu 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldı. Ardından Avusturalya’ya taşındı. Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile adım attı. Çok Uzun yıllar annesinin yanında çalışarak kendini geliştiren Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin yanı sıra her geçen gün kendini geliştirdi. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı. Aynı zamanda Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , radyo programı olan Lezzete Yolculuk programını da sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül almaya hak kazandı.

Somer Sivrioğlu kimdir? Aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Evli midir?

Masterchef Türkiye Büyük Final!

 Somer Sivrioğlu Aslı Sencer Sivrioğlu ile evlidir. Bu evliliğinden bir oğlu, bir de kızı vardır. İşlerini eşi ile birlikte yürüten usta şef’in eşi ise işyerinin finansman kısmı ile ilgilenmektedir. oğlak burcudur.  Somer Sivrioğlu, çok sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Son olarak TV8 ekranlarının Reyting rekortmeni olan programı MasterChef Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu izleyiciler tarafından sorgulanan ve araştırılan isimlerin başında yer almaya başladı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler