Ana SayfaDizilerMasterChef finalistleri kimler oldu?

İlgili Postlar

MasterChef finalistleri kimler oldu?

MasterChef Türkiye’de uzun ve zorlu geçen oyun ve haftaların ardından adını final haftasına ilk yazdıran yarışmacılar belli oldu.

MasterChef’te dışarıda profesyonel bir mutfakta yapılan yemekler jüri tarafından değerlendirildi. 5 yemek yapan iki takım da da gerilim dolu dakikalar yaşandı. Mehmet Şef mutfaktaki koordinasyonu sağlarken oldukça zorlanması gözle görüldü.

Masterchef final mi oldu?

Yenilen yemeklerinardından 5 yemek için de bir puanlama yapıldı ve 5 – 5 beraberlikle sonuçlandı. Mehmet Şef kazananı belirleyen oyu açıkladı. Ancak Mehmet Şef bu yarışın bir kazananı olmadığını söyledi. Kazanan olmadığından dolayı finale kalmak için yarışmayı iki takım birden yaptı. 7 yarışmacı içerisinden sadece 2 kişi final haftasına kalma hakkını kazandı. Hakan ve Burcu dün kazandıkları final garantisinin artılarını gördü ve bugün yarışmamayı tercih etti.

Masterchef finale kim gitti?

MasterChef yarışmasında bu akşam final haftasına kalacak 3.yarışmacının belirleneceği yarışmada Keşkek yapıldı. Eslem, Mehmet, Uğur ve Kerem en iyi Keşkekleri’ni yaparak öne çıktılar. Dörtlü de final haftasına ilk veda eden isim Eslem olurken, ikinci isim Mehmet oldu. Final haftasına Hakan ve Burcu ile birlike kalmayı hak eden yarışmacı Uğur oldu. Final haftasına kalacak ikinci isimin belirlendiği yarışmada Osmanlı şerbetleri yarışmacılar tarafından tadıldı ve hangi şerbetin olduğu tahmin edilmeye çalışıldı. İlk elenen Mehmet oldu. İkinci adımlarda ise Meltem dışında tüm yarışmacılar yanlış tahminde bulundu. Böylece Meltem son ikiye kalma hakkını da kazandı. Üçüncü tadımda ise Esra ile Eslem bardakları geldiğinde koklaması dolayısıyla elendi.

Survivor’un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Oldu

Kerem, Meltem ile son ikiye kalarak yeniden yarışma hakkını kazandı. Kerem ile Meltem son yarışmada, çorbanın içerisinde malzemeleri tahmin etti. Bu oyunun galibi Kerem oldu.

Masterchef final adayı kim?

Böylece Hakan, Burcu, Uğur ve Kerem MasterChef’in ilk finalist adayları olarak yarıştı. Bu yarışmayı kazanan yarışmacı, final haftasına direk gitme hakkına sahip oldu. Burcu tuz miktarı yüzünden final haftasına ilk veda etmeyi başaran yarışmacı oldu. Final haftasına veda eden ikinci isim ise Kerem oldu. MasterChef Türkiye final haftasına giden isim HAKAN oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler