Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Yeniden Nikah Masasına Oturacak!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Yeniden Nikah Masasına Oturacak!

Geçtiğimiz ayın başında evliliklerini tek celsede bitiren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’dan şaşırtan bir karar geldi. Ferhat Göçer’in açıklamaları yüzünden kavga ederek boşanma kararı alan çift barışma kararı aldı. Tartışmanın izlerini sonunda geride bırakmayı başaran Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden nikah masasına oturacak!

Bir Açıklama Evliliği Bitirdi!

Can Tanrıyar’ın oğlunun düğününde sahne alan Ferhat Göçer, Sinan Akçıl hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurmuştu. Kendisinin yorumladığı “Kızım” şarkısının Hadise için yazıldığını ve bir gün Sinan Akçıl’ın kapısını çaldığında Hadise’yi bu şarkının haberiyle duygulanıp ağlarken bulduğunu dile getiren Göçer, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin arasının açılmasına neden oldu. Açıklamalar karşısında masadan kalkarak orayı terk eden Kıratlı, Akçıl’ın isteği üzerine masaya geri döndü.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Barıştı Mı?

Bir Ayrı Bir Barışık

Ferhat Göçer’in açıklamalarından öncede sık sık ettikleri kavgalarla gündeme gelen çift Temmuz aylarında da neredeyse boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Hatta çiftin gece yarılarına kadar yüksek sesle kavga ettiği komşularının sesten rahatsız olarak birkaç kez polis çağırdığı bile iddia edilmişti. O dönemde Kıratlı’nın imalı paylaşımları ve Sinan Akçıl‘ın sert açıklamaları çiftin ayrılacaklarını düşündürse de, çift her şeyi yoluna koymayı başarmış ve aşklarına dört elle sarılmayı tercih etmişlerdi.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Yeniden Nikah Masasına Oturacak!

Araları yeni düzelen çift Ferhat Göçer’in açıklamalarıyla şiddetli bir kavgaya tutuşmuş ve bu defa bu kavganın üstesinden gelememişlerdi. Yaşadıkları sert tartışmaların ardından boşanma kararı alan çiftin yaklaşık bir buçuk hafta sonra barıştıkları iddia edilse de çiftten bir açıklama gelmemişti ki, dün itibariyle Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın yeniden evlenme kararı aldığı iddia ediliyor.  Hatta çift romantik bir kutlama için Paris’e bile gitmiş… Yeniden barışmaları hakkında 2. Sayfa programınam mesaj atarak açıklama yapan Sinan Akçıl “Bazı büyük sevdalar hiçbir sözle anlatılmaz” Ne desek az ne desem eksik kalır. Hayattaki en değerli varlık Burcu benim için. Sonuna kadar bu aşkın arkasındayım””

Burcu Kıratlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler