Ana SayfaDizilerMasterchef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Masterchef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Masterchef Türkiye bundan sonra pazartesi, salı ve çarşamba günleri ekranlara gelecek. Masterchef 25. yeni bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Takımlar oluşturuldu ve yarışmacılar ödül oyunu için kolları sıvadı. Yarışmaya yeni katılan yarışmacının da kim olduğu açıklandı. Masterchef 8. hafta kaptanlık oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef Kaptanlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Bu hafta ilk olarak yarışacak olan Masterchef’in yeni yarışmacısının kim olduğu açıklandı. İddialı olduğunu söyleyen Katerina Sungur, oranın Kurtlar sofrası olduğunu söylediklerini, eğer onlar Kurt ise kendisinin de Kangal olduğunu söyledi. İddialı bir giriş yapan Katarina Masterchef’te uzun soluklu olabilecek mi şimdiden merak konusu oldu. Masterchef’in 25. bölümünde heyecan fırtınası yaşandı.

MASTERCHEF 8. HAFTA KAPTANLIK OYUNU!

Masterchef’in 25. bölüm kaptanlık oyununda yarışmacılar gözleme yapmaları istendi. En iyi gözlemeyi yapan yarışmacı Yasin ile Cemre oldu. Şefler Cemre’nin gözlemesini daha çok beğendiler ve Mavi takımın kaptanı olma hakkı Cemre’nin oldu. Cemre, Kırmızı takım kaptanı olarak Eda’yı seçti.

Mavi Takım Kaptanı Cemre, seçtiği yarışmacılar ise, Batuhan, Rıfat, Yasin, Güzide, Katarina ve Murat oldu.

Kırmızı Takım Kaptanı Eda, seçtiği yarışmacılar ise, Suna, Mustafa, F.Batuhan, Ekin, Alican ve Açelya oldu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Takımlar belirlendikten sonra ödül oyunu oynandı. Şefler takımlardan, Kuzu Yaprak Ciğer, Dana Yürek Kavurma, Koç Yumurtası, Uykuluk Dürüm ve işkembe çorbası yapmalarını istedi. Her hafta farklı menüyle yarışmacıları şaşırtan şeflerin bu haftaki seçimi Sakatat menüsü oldu. Verilen süre içinde takımlar yemeklerini eksiksiz olarak yaparak şeflerin beğenisine sundular. Ancak iki takımda, Yaprak Ciyeri şefleri iyi dinlemedikleri için doğru yapamadılar.

Mehmet şef her programda yarışmacılardan kendilerini iyi dinlemelerini rica ediyorlar. İki takımda iyi anlayamadığı için Ciyer yemeğini tattılar ama değerlendirmeye almadılar. Şefler iki takımın yemekleri arasında en iyi menüyü hazırlayan takımın Kırmızı takım olduğunu açıkladılar. Böylelikle Eda, ilk kaptanlık deneyiminde başarılı oldu. Kırmızı takım ödül oyununu sahibi olarak şeflerden Masterclas’ta eğitim alma hakkını kazanmış oldular.

Masterchef’in 7. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler