Ana SayfaDizilerVuslat 25. Bölüm Fragmanı Yayında! Feride Aziz'in Kendisini Unutmadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Vuslat 25. Bölüm Fragmanı Yayında! Feride Aziz’in Kendisini Unutmadığını Öğreniyor!

Vuslat dizisi merakla beklenen 24. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Aziz, Feride’yi kaçıranın babası olduğunu görür. Tahsin, Feride’den ortadan kaybolmasını yoksa kendisi bunu yapmak zorunda kalacağını söyler. Aziz, babasına her şeyi hatırladığını söyler. Fakat Nehir’e anlatmamasını ister. Altan’ın evinde karşı karşıya gelen iki sevgili bakışırlar. Feride, ağlayınca dayanamayan Aziz, onu unutmadığını söyler. Feride, Aziz’in kendisini unutmadığını öğreniyor. Ama şaşırmıyor ona zaten bunu bildiğini söylüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Feride Aziz’in Kendisini Unutmadığını Öğreniyor!

Vuslat 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, Feride’nin kendisine iade ettiği yüzüğü ve kolyeyi ona geri verip. ‘Bunlar sana ait sende bana’ der. Tahsin, adamlarına o dükkanı yıkmaları emrini veriyor. Nehir, Aziz’in kendisine soğuk davranmasından sonra onu arar. Aradığında Feride’nin sesini duyunca sinirlenir ve kaza yapar. Feride ise küçük kardeşinden annesinin babasının dükkanını sattığını öğrenir.

İşte Vuslat 25. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 24. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, babasının Feride’yi kendisinden uzak durmak için ailesiyle tehdit ettiğini duyar. Yolda babasının arasını durdurup onu Fırat’ın mezarına götürür. Fırat’ın ölüm yıl dönümünü hatırlamadığını, yemekte paradan evlilikten bahsedip bir kere kardeşini hatırlamadığını söyler ve her şeyi hatırladığını itiraf eder. Ama bunu Nehir’in duymamasını ister. Eğer duyarsa kendisinin yapacaklarından korkmasını söyler.

Şirkete geç kalan Feride telaşla içeri girerken Aziz ile çarpışır. Çantasındaki eşyalar yerlere dağılır. Toplamasına Aziz yardım ederken saati görür. Nehir onları yan yana görünce Feride’yi geç kaldığı için azarlar. Kerem’de anahtarı görmüştür. Aziz, Feride’yi odasına çağırır. Ondan önce Nehir gelir ve Feride’ye yaptığı hareketle farklı birini gördüğünü, sanki Feride’nin kendisiyle değil, onun Feride’yle uğraştığını anladığını söyler.

Feride, gelince kalmak isteyen Nehir’den dışarı çıkmasını ister. Aziz, gördüğü saati kendisine satmasını ister. Onun sanki kendisine aitmiş gibi içinde bir his olduğunu söyler. Feride’de kendisine ait olduğunu hissettiği şeylere sahip çıkmasını söyler. Aziz, Sultan’ı da alır Altan’lara gider. Feride de oradadır. Yemekte Feride’nin telefonu çalar. Tahsin, yaptığı teklife ne cevap vereceğini sorar. Feride ise Aziz’den vazgeçmeyeceğini söyler. Feride, ağlamaya başlayınca Aziz, dayanamayıp onu hiç unutmadığını söyler. Bunu bildiğini söyleyen Feride ise kolyeyi ve yüzüğü verip. Onu bekleyeceğini söyler.

Vuslat 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Saatin Feride’de Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler