Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç Savaş İlan Ediyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç Savaş İlan Ediyor!

Çukur dizisi merakla beklenen 3. sezon 4. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akın ile Timsah, Yamaç’ın yuvarlanan arabasına kurşun yağdırmaya devam ederler. O sırada da Azer’e de telefondan gösterirler. Yaralı olan Yamaç’ı birisi arabadan çıkartır ve benzin deposuna ateş eder. Araba havaya uçar. Yamaç’ı kurtaran kişi Cumali’nin saklandığı evin kapısına bırakıp gider. Cumali, kardeşini tedavi ettirir. Akın, amcasını öldü zannedip Çukur’un sokaklarında yürürken, mahallinin sloganından sonra Yamaç’ı pazarda dedesinin tezgahında görür. Dizinin yeni bölüm ilk sahnesinde, Yamaç, mahalleliyi toplayıp Savaş ilan ediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Savaş İlan Ediyor!

Çukur 3. sezon 5. bölümden ilk sahne yayınlandı.Tanıtımda; Yamaç, mahalleliyi topluyor ve onlara, bir karar verdiğini, İstanbul Çukur’un olana kadar, Çukur’un İstanbul’da olduğunu herkesin öğreneceğini söylüyor. Bu savaşta dürüstçe ve mertçe yanlarında olmayı becerenler bu savaştan sağ çıkacağını söyleyip sandalyenin üzerine çıkarak bunun bir savaş ilanı olduğunu haykırıyor.

İşte Çukur 3. sezon 5. bölüm ilk sahne…

https://youtu.be/J9XRrawGxMA

ÇUKUR 3. SEZON 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç’ın öldüğünü zanneden Akın, derin bir nefes alıyor. Ama, birisi Yamaç yaralıyken onu arabadan çıkartıp, arabanın benzin deposuna ateşleyip havaya uçurduktan sonra onu alıp Cumali’nin gizlendiği evin önüne bırakıyor. Cumali, yaralı kardeşini içeri alıp, tanıdığı alkolik bir doktoru çağırıp Yamaç’ı tedavi ettiriyor. Eski doktor, Yamaç’ı iyileştirmeyi başarıyor. Akın’la Azer, Yamaç’tan kurtulduklarını zannedip hapisteki Koçovalı erkekleri hapiste dövdürmek için plan yaparlar ve dövdürürler.

Saldırıda Emmi’de dayak yer hatta hafızasını kaybeder. Yamaç, Efsun’a babasının katili kendisi olmadığını tekrar yanına geleceğini söyleyip söz vermişti. Kendine gelen Yamaç, Efsun’a verdiği söz aklına gelir. Vartolu’da hapiste dayak yer ve hücreye kapatılır. Yamaç, akıl hastanesinde gördüğü kızı dans ederken görür. Ortada müzik yokken oynayan kıza herkes şaşkınlıkla bakarken Yamaç’ın da kulağına müzik gelir ve birlikte erik dalı oynamaya başlarlar.

Yamaç, kardeşlerini hapishanede ziyarete gider. Kimseyle görüşmeyen Vartolu Yamaç’ın geldiğini duyunca çıkar ve görüşürler. Yamaç, mahalleye gidip babasının tezgahının başına geçer. Akın amcasını sağ olarak görünce şok olur. Aliço’nun telefonuna bıraktığı mesajı dinleyen Yamaç, onun yaşadığını öğrenir ve çok mutlu olur.

Çukur 3. Sezon 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’ı Sapasağlam Gören Akın Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler