Ana SayfaDizilerYasak Elma 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halit Oğlunu Bulup Yıldız'a Getiriyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halit Oğlunu Bulup Yıldız’a Getiriyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma 52. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit, babalık testi negatif çıktığını öğrendikten sonra Yıldız’ı hastanede bırakıp gidiyor. Üç kere test yaptıran Yıldız bir de annelik testi yaptırıyor ve kucağındaki çocuğun kendi çocuğu olmadığı ortaya çıkıyor. Bunu öğrenin Ender, çocuğu bulmak için hastaneyi ayağa kaldırıyor. O gün doğan 4 erkek çocuğun 3 tanesi bulunuyor ama sonuç negatif çıkıyor. Yıldız çaresizce ağlarken kapı çalıyor. Halit, oğlunu bulup Yıldız’a getiriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Halit Oğlunu Bulup Yıldız’a Getiriyor!

Yasak Elma 53. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, hastane parasını ödeyemediği için hastanede rehin kalıyor. Emir, Kaya beyden bu konuda yardım istiyor. Kaya, hastanenin masraflarını ödeyip Yıldız’ı kurtarıyor. Yıldız, Emir’in evine geliyor. Şahika’nın hastaneyi satın aldığını düşünerek tekrar başka hastanede DNA testi yaptırmak için Aysel’den Halit’in saç fırçasını istiyor. Aysel, Şahika’ya yakalandığını ama onun güldüğünü söylüyor. Yıldız üçüncü testi de yaptırıyor ama sonuçta değişen bir şey olmuyor.

YASAK ELMA 52. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, Kaya’nın Yıldız’ın hastane masraflarını ödediğini öğrendiğinde sert bir çıkış yapıyor. Ama Kaya, kucağında bebeğiyle tek başına bir kadına yardım etmemek vicdanın el vermeyeceğini söyler. Tartışmanın uzayacağını düşünen Şahika, bir yabancı için kavga etmemelerini söyler. Şahika’nın istediği gibi Yiğit’le Lila yakınlaşır. Yiğit’e şimdide Lila’ya ayrı dünyaların insanları olduğunu olamayacaklarını söylemesini ister. Yiğit de Şahika’nın söylediğini gibi konuşur ve Lila çok üzülür.

Leyla, Emir’in evine gider. Orada Yıldız’ın halini görüp çok üzülür. Aklına bir de annelik testi yaptırması gelir ve bunu Yıldız’a söyler. Yıldız, üzülerek testi yaptırır ve kucağındaki bebeğin kendi bebeği olmadığı ortaya çıkar. Yıldız, Ender’in ayaklarına kapanıp kendisine yardım edip çocuğunu bulmasını ister. Ender’de gözyaşlarını tutamaz. Hastaneye giden ender, hastaneyi ayağa kaldırır.

Ogün 4 tane erkek bebek doğduğunu öğrenir ve bebeklerin hepsini tek tek hastaneye getirip DNA testi almalarını ister. 3 tane bebekten kan alınıp DNA testi yapılır ama üçü de negatif çıkar. Geriye bir bebek kalır onunda Avustralya’ya gittiğini öğrenir. Ender, üzülerek olanları Yıldız’a anlatır. O sırada kapı çalar ve Halit kucağında bebekle içeri girip Yıldız’a oğullarını bulduğunu söyler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler