Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şakir Son Nefesini Memleketinde...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şakir Son Nefesini Memleketinde Veriyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi 17. yeni bölümüyle 12 ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Yakında final yapma kararı alan dizinin yeni bölümünde, izleyicileri üzecek olaylar olacak. Engin’in Reyhan’ı öpmeye çalışmasını öğrenen Cem, Reyhan’ın konuşmasına bile izin vermez ve ikilinin arası bozuluyor. Öte yandan Mahur’dan kendisini Kars’a götürmesini isteyen Şakir orada fenalaşıyor. Şakir son nefesini memleketinde veriyor. Mahur, ikinci defa babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Şakir Son Nefesini Memleketinde Veriyor!

Bir Aile Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şakir’in istemesi üzere baba oğul Kars’a gider. Orada, Şakir saz çalar söyler ve eğlenirler. Şakir rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Hastanede, Şakir oğluna kendisini affedip affetmediğini, kalbinde yara olup olmadığını sorar. Mahur ise affettiğini kalbinde yara olmadığını söyler ve o sırada Şakir korktuğunu söyleyip fenalaşıp ölür. Şakir’i kendi memleketine gömen Mahur, babasının mezarı başında göz yaşı döker.

İşte Bir Aile Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı…

BİR AİLE HİKAYESİ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyhan, Engin ile yaptıkları düetin beğenildiğini İzmit’te bir konser için istendiğini hocasından öğrenir. Cem’e bunu anlattıktan sonra önce tepki alsa da Cem’den Reyhan’a tam destek  gelir. Şakir, Müjde ile konuşup ilaçlarını almadığını ve son günlerini yaşadığını bildiğini söyler. Mahur’a son isteklerini anlatan Şakir, oğluyla birlikte araba sürer. Güneş gözlükleri alıp baba oğul güzel bir gün geçirir.

Beste ise yeni bir iş teklifi almanın heyecanını yaşar. İşe alınır ancak, kilolu bir kızı olan iş sahibi bayanın kızına destek olması için işe alındığını öğrenen Beste, önce üzülür ama sonra işi kabul eder. Hatta kıza çocukluğunda yaşadığı zorlukları anlatıp destek olur. Ufuk, Berk’e Nil’in eski kocası yüzünden kendisiyle evlenmekten vazgeçtiğini anlattır. Berk Nil’in eski kocasını olduğunu söyleyip ondan yumruk yer. Nil, araya girer ve Berk’in bir suçu olmadığını tüm suçlunun kendisi olduğunu söyler. Cem, Reyhan’ı konsere yolcu eder. Ama içi rahat değildir. Beste’nin annesinin konserine yetişebileceğini söylemesiyle Cem yola çıkar.

Bir Aile Hikayesi 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Yüzünden Reyhan’la Cem’in Arası Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler