Ana SayfaDizilerYasak Elma 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Kararı Kesin Ve Net!

İlgili Postlar

Yasak Elma 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Kararı Kesin Ve Net!

Yasak Elma dizisi son bölümünde izleyenleri ekranlara kilitledi. Dizinin merakla beklenen 53. yeni bölümü 14 Ekim pazartesi günü ekranlarda olacak. Yasak Elma’nın son bölümünde, Yıldız, bebeğe yaptırtığı babalık testleri negatif çıkınca, bir de annelik testi yaptırır ve çocukların değiştirildiğini anlar. Bunu öğrenen Ender, hastaneyi ayağa kaldırır. Yıldız iyice ümitsizliğe kapılmışken Halit, kucağında bebekle gelir. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız’ın kararı kesin ve net oluyor ve Halit’e ‘ Ya o kadın ya biz’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız’ın Kararı Kesin Ve Net!

Yasak Elma 53. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Halit, Yıldız’ın doğurduğu bebeğin kendi oğlu olduğunu öğrenince işler değişir. Oğlunu kendi yanında büyütmek ister ve yeni bir düzen kurmak ister. Hatta, Şahika’ya sert çıkıp oğlundan ayrı kalmayacağını söyler. Yıldız’ın ise kararı kesindir. Ya Şahika’dan vazgeçecektir ya da oğlundan. Yıldız, boşanma protokolünü imzalayıp Halit’in önüne koyar. Şahika’nın yeni planı ise Yıldız’ı öldürüp çocuğun kendisine anne demesidir.

İşte Yasak Elma 53. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, hastane parasını ödeyemediği için hastanede rehin kalır. Emir, Kaya beyden bu konuda yardım ister.Kaya, hastanenin masraflarını ödeyip Yıldız’ı kurtarır. Yıldız, Aysel’den Halit’in saç fırçasını isteyip başka hastanede DNA testi yaptırır ama sonuç aynıdır. Halit, Kaya’nın Yıldız’ın hastane masraflarını ödediğini öğrendiğinde sert bir çıkış yapar. Ama Kaya, kucağında bebekle tek başına kalan bir kadını yalnız bırakmak vicdanının el vermeyeceğini söyler.

Leyla, Emir’in evine gider ve orada Yıldız’ın halini görüp çok üzülür. Aklına bir de annelik testi yaptırması gelir ve bunu Yıldız’a söyler. Yıldız, üzülerek testi yaptırır ve kucağındaki bebeğin kendi bebeği olmadığı ortaya çıkar. Yıldız, Ender’in ayaklarına kapanıp kendisine yardım edip çocuğunu bulmasını ister. Ender’de gözyaşlarını tutamaz. Hastaneye giden Ender, hastaneyi ayağa kaldırır.

Ogün 4 tane erkek bebek doğduğunu öğrenir ve bebeklerin hepsini tek tek hastaneye getirip DNA testi almalarını ister. 3 tane bebekten kan alınır ve  DNA testi yapılır ama üçü de negatif çıkar. Geriye bir bebek kalır onunda Avustralya’ya gittiğini öğrenir. Ender, üzülerek olanları Yıldız’a anlatır. O sırada kapı çalar ve Halit kucağında bebekle içeri girip Yıldız’a oğullarını bulduğunu söyler.

 Yasak Elma 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halit Oğlunu Bulup Yıldız’a Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler