Ana SayfaDizilerKuzgun Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Kuzgun Dizisi Final Mi Yapıyor?

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen ve yeni sezona bomba oyuncu kadrosuyla giren Kuzgun dizisi 20. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Kuzgun dizisi 2. sezonda reytingleri yükseltmek için kadroya yeni oyuncular dahil etmişti. Ama ne yazık ki beklentinin aksine reytinglerde fazla bir yükseliş olmadı. Kuzgun dizisi final mi yapıyor?

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Dizisi Final Mi Yapıyor?

Kuzgun dizisi, yeni sezonda, Tülay Günal ve Nilperi Şahinkaya gibi oyuncuları kadrosuna dahil etmesinin ardından dizi reytinglerinin yükselişe geçeceği düşünüldü. Ancak, maalesef dizinin reytingleri yine beklentileri karşılayamadı ve 21. bölümde final yapma kararı aldı. Kuzgun, 21. son bölümüyle izleyenlerine veda edecek.

İşte Kuzgun dizisi 20. bölüm fragmanı…

KUZGUN 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferman, çocukken Yusuf’un aslında öz babası olduğunu bilmeden öldürmüştür. Neşe, Ferman’dan, Dila’dan ve Kuzgun’dan uzak durmasını ister. Ama Ferman’ın Dila’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Dila, Kuzgun’la çocukken gittikleri ağacın altına gider. Kuzgun’da oraya gelince gitmeye çalışır ama Kuzgun ona kaçmamasını söylediğinde geri döner. Kuzgun, Dila’ya beyninin onu istemediğini ama kalbinin öyle söylemediğini, Ferman’la evlenmek için bir neden göstermesini ister. Dila, Onun kendisinin hayatını kurtardığını söyler.

Kuzgun, babasının mezarını açtırır ve mezarda yatan kişinin babası olduğunu anlar. Ama babasının kazada değil vurularak öldürüldüğü ortaya çıkar. Neşe, Meryem’i görüşmek için çağırır. Kumru, annesini takip eder ve onları konuşurken görür. Neşe, Ferman’ın çocukken Yusuf’u babası olduğunu bilmeden öldürdüğünü, onun için bu sırrı kimseye söylememelerini gerektiğini söyler. O ayrıldıktan sonra Kumru annesinin yanına gidip kendisine neler olduysa anlatmasını ister. Bu arada, Kartal’la Seda’nın gizlice görüştüğünü Şermin görür.

Neşe, Ferman’a Güneş’in tavırlarının ve giyim tarzının değişmesinden şüphelendiğini hayatında biri olduğundan şüphelendiğini söyler. Ferman, Güneş’in kimlerle görüştüğünü adamlarından bulmalarını ister. Güneş’in sürekli Kuzgun’un çevresinde olduğunu ortaya çıkar. Dila, Güneş’i uyarmak için arar ama ona ulaşamaz. Güneş, Kuzgun’la yalnız konuşmak istediğini söyler. Ona, Ferman’ın yeğeni olduğunu, onu çok merak ettiği için geldiğini ama aşık olduğunu söyleyip öper. Kuzgun, Güneş’i ittiğinde, Dila ile Ferman’ı görür.

Kuzgun 20. Bölüm Fragmanı Geldi! Dila Ferman’dan Verdiği Sözü Tutmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler