Ana SayfaDizilerAslı Enver Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Aslı Enver Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

Star Tv ekranlarında üç sezon boyunca büyük bir beğeni ile izlenen İstanbullu Gelin dizisinin final yapmasının ardından, sevilen oyuncu Aslı Enver’in yeni bir dizi projesiyle ekranlara gelip gelmeyeceği merakla beklenirken bomba bir haber geldi. Aslı Enver, kadrosunda usta oyuncuların yer aldığı bomba bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

İlk olarak Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Mine karakteriyle yıldızı parlayan, ardından Suskunlar dizisinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aslı Enver, son olarak üç sezon boyunca ekranlarda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterine can vermişti. Aslı Enver’in hayranları onu tekrar ekranlarda görmek isterken, onları mutlu edecek yeni bir haber geldi. Güzel oyuncu yeni bir dizi projesiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanın yeni dizisi projesi, başka Star Tv olmak üzere pek çok kanalla ve dijital platformlarla görüşme yapmaya devam ediyor. Dizinin henüz ismi belli değil ama, Kod adı ‘Babil’ olan dizinin hazırlıklarına devam ediliyor.

KOD ADI ‘BALİL’ DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Halit Ergenç ve Ozan Güven gibi usta oyuncuların baş rollerini paylaşılacağı konuşulan dizide Aslı Enver’de yer alacak. Babil dizisi özgürlükçü bir yapıda olacağı için televizyonlarda değil dijital platformlarda yer alacağı tahmin ediliyor. Babil dizisi, Babil Kulesini konu alıyor. Efsanevi bir konuya sahip dizide bir çok ünlü isim yer alacağı konuşuluyor.

Nükhet Bıçakçı ile Özlem Yücel’in senaryosu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Uluç Bayraktar oturuyor. Uluç Bayraktar, bilindiği gibi son olarak Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden İçerde ve Karadayı gibi dizilerinde yönetmenliğini yapmıştı.

Hangi plartformda yer alacağı belli olmayan dizinin büyük ses getireceği şimdiden belli oluyor. Bu kadar usta oyuncunun bir araya geldiği dizinin şimdiden büyük izlenme rekorları tahmin ediliyor. İstanbul’lu gelinden sonra bu diziyle daha çok yıldızı parlayacağı tahmin edilen Aslı Enver’in böylesi büyük bir projede yer alacağını duyan hayranları, onun dizide hangi karakteri canlandıracağını merakla bekliyorlar.

Murat Boz Ve Aslı Enver’den Evlilik Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler