Ana SayfaÜnlülerMasterChef Türkiye'de Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye’de Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Ünlü şeflerin’de olduğu MasterChef Türkiye’de juri olan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile bu haftadaki 26. bölümüyle oynanan dokunulmazlık oyunu seyircilerin çok dikkatini çekti. Zorlu mücadelenin sonunda dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kaybeden takımda elemelere çıkan isimler kimler oldu?

Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef Türkiye’de Dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu. Mavi Takımın kaptanlığını yapan Cemre çok iyi sonuçlar elde etti. Bu sonuçların ardından kırmızı takım kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışmacılar bireysel dokunulmazlık’da birbirleri ile yarıştılar. Dokunulmazlığa çıkan kırmızı takım şeflerin istekleriyle aşure yapmalarını istediler. Aşureyi yapan kırmızı takım oyuncuları şeflerden olumlu olumsuz cevaplar aldı dokunulmazlıkta aşureyi en iyi yapanlar arasında eda, ekin ve suna oldu üçünün çıkmasıyla bireysel dokunulmazlığı alan isim Eda oldu.

Somer Sivrioğlu Kimdir?

MasterChef Türkiye’de Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

masterchef eda ekin suna

Ünlü şeflerin’de olduğu MasterChef Türkiye’de bu haftadaki 26. bölümüyle oynanan dokunulmazlık oyunu seyircilerin çok dikkatini çekti. Zorlu mücadele İspanyol menüsü hazırlayan yarışmacılar yemeklerini sorunsuz bir şekilde bitirdi. Kırmızı takım ve mavi takımdan en iyi menüyü yapan takım mavi takım olarak seçildi. Kırmızı takım kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığa çıkan kırmızı takım şeflerin istekleriyle aşure yapmalarını istediler. Aşureyi yapan kırmızı takım oyuncuları şeflerden olumlu olumsuz cevaplar aldı. Dokunulmazlıkta aşureyi en iyi yapanlar arasında eda, ekin ve suna oldu üçünün çıkmasıyla bireysel dokunulmazlığı alan isim Eda oldu. Dokunulmazlığı kazanan Eda eleme potasına Açelya’yı söyledi. Eleme potasına giden diğer yarışmacılar yapılan oylama sonucunda Batuhan eleme potasına giden ikinci aday oldu.

Danilo Zanna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler