Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade Ortalığı Birbirine Kattı!

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade Ortalığı Birbirine Kattı!

Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Nesrin Cavadzade geçtiğimiz günlerde Maçka’daki bir spor merkezinden çıkarken görüntülendi. Çıkacağı sırada basın mensuplarının kapıda olduğunu gördü ve onlardan uzaklaşmak için ortalığı birbirine kattı!.

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade Açıklama!

Nesrin Cavadzade

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Maçka’daki bir spor merkezinden çıkarken görüntülendi. Uzun süre taksi bekleyen Nesrin Cavadzade basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada “Siz benim bakımlı kadın olmamın önündeki en büyük engelsiniz” diyerek uzun bir süre röportaj yaptı paylaşımlarında aslında kendisini eleştirdiğini söyleyen Nesrin Cavadzade, “Benim instagram paylaşımlarım hep trol aslında ama bunu anlamayanlar var. Ben yazdıklarımla çok eğleniyorum. Oradaki mizahı çoğunlukla anlamıyorlar bu çok üzücü oluyor. Ben de bir türlü ciddi olamıyorum. Çoğunlukla kendimle dalga geçiyorum aslında ama bu anlaşılmıyor” diyerek kahkahalarla ayrılmıştır.

Nesrin Cavadzade Ortalığı Birbirine Kattı!

Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Nesrin Cavadzade geçtiğimiz günlerde Maçka’daki bir spor merkezinden çıkarken görüntülendi. Çıkacağı sırada basın mensuplarının kapıda olduğunu gördü ve onlardan uzaklaşmak için ağaçların arasından eğilerek mekandan ayrıldı. Nesrin Cavadzade kahkahalar atarak, fiziksel görüntüsünün çok konuşulmasını hatırlattı. “Size bir ıslak saçla yakalanmadığım kalmıştı, o da oldu. Şimdi de beni bu halde ıslak saçlarla çekerseniz bir sürü eleştiri yağmuru gelecek” diyerek karşıya geçmeye çalıştı o sırada Araç sürücüsü Nesrin Cavadzade’yi görünce donakaldı. Ünlü oyuncuya bakan sürücü o sırada önde ki aracın durduğunu göremeyince arkadan çarptı. Kazayı gören Nesrin Cavadzade, kazanın ona bakarken olduğunu düşünmüş ve kameralara “Islak saçlarıma bakarken mi kaza yaptı? Nasıl olur ya” diyerek kahkaha attı.

Nesrin Cavadzade

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler