Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Amerika'ya Gönderme!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Amerika’ya Gönderme!

Ünlü Türk pop şarkıcı olan “Cevapsız Çınlama” ile milyonlara dinleten Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde Amerikaya gitmiştir. Sosyal medyadan göndermeler yaparak takipçilerini bir hayli etkilemiş İngilizce yorum yaparak Amerikaya gönderme yapmıştır.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilkiden Sürpriz!

Aleyna Tilki

Fransa’da tatilinin tadını çıkaran ve Eyfel kulesi altında fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Sosyal medyadan gönderiler paylaşmıştır. Gönderilerinin altına ingilizce olarak “Merhaba Amerika! Sana büyük bir sürprizim var” diyerek takipçilerini merak ettirmiştir takipçilerinden gönderilere “Sürpriz inşallah güzel bir şarkı olur” diyerek herkesi meraklandırmış ve Aleyna Tilki’nin sürprizlerini bekliyorum mesajı vererek magazin dünyasının gündemine oturmuştur.

Aleyna Tilki’den Amerika’ya Gönderme!

Ünlü Türk pop şarkıcı olan “Cevapsız Çınlama” ile milyonlara dinleten Aleyna Tilki, Fransa tatilinden sonra Türkiye’ye gelip ondan sonra ise eğitim için Amerika’ya gitmiştir. ABD’ye yerleşen Aleyna Tilki California’da eğitimine devam etmiş ve ilk fotoğrafını yayınlamıştır. Gönderilerinin altına “Merhaba Amerika! Sana büyük bir sürprizim var” diyerek herkesi meraka sarmıştır. Geçtiğimiz aylarda ise eyfel kulesinde çektiği fotoğraflarda eleştiri alan Aleyna Tilkinin dudakları hakkında çok konuşulmuştur. Dudaklarına sanki adeta estetik yaptırmış gibi görünen Aleyna Tilkinin takipçileri “Dudaklarına ne oldu” diye bir sürü soru sorulmuştur ve dudaklarına dolgu yaptırdığı iddia edilmiştir.

Aleyna Tilki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler