Ana SayfaÜnlülerMeltem Miraloğlu'ndan Şok Görüntüler!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu’ndan Şok Görüntüler!

Türk dizi ve film oyuncusu olan Meltem Miraloğlu, “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide önemli rollerde oynayıp adını duyurmuştur. Oyunculuğu ile kendine özgü hayran kitlesi oluşturan Meltem Miraloğlu, Geçtiğimiz aylarda Amerika’ya tatile çıkmıştır. Sosyal medyadan sızdırılan Meltem Miraloğlu’ndan şok görüntüleri sızdırılmıştır!

Meltem Miraloğlu’ndan Gizli Mesajlar!

Türk oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz aylarda Amerika’ya tatile çıkmıştır. Sosyal medyadan sızdırılan fotoğraflarda 48 yaş büyük Amerikalı bir milyarder eşi ile gizlice evlendiği fotoğrafı sızdığı iddia edildi. “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide “Çocuk Gelin” Rolünü alan Meltem Miraloğlu kendisinden oldukça büyük birisiyle evlenmek zorunda kalmıştı rolünü çok iyi yapan Miraloğlu gerçek hayatta ise dizide olduğu gibi kendisinden büyük biriyle evlenildiği iddia edildi.

Meltem Miraloğlu’ndan Şok Görüntüler!

Türk dizi ve film oyuncusu olan Meltem Miraloğlu, “Hayat Devam Ediyor” dizisinde 80 yaşında olan biriyle evlendirilen “çocuk gelin” rolünü oynayan oyuncu Meltem Miraloğlu gerçek hayatta ise kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı bir adamla evlendi. Meltem Miroğlu’nun gizlice evlendiği eşi ile fotoğrafları sızdı. Yakınları ve dostlarının bu evlilikten hiç haberi olmamıştır fakat ailesi yakın zamanda sızdırılan fotoğraflardan sonra öğrenmiştir. Meltem Miraloğlu, aynı zamanda İngilizce eğitimi almak için okula devam ediyor ve kocası arabası ile her gün onu okuldan almaya gidiyor.” dedi.

Meltem Miraloğlu kocası

Meltem Miraloğlu kocası

Meltem Miraloğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler