Ana SayfaKimdirMeltem Miraloğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu Kimdir?



Bugün Doğan Ünlüler

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Genç yeteneklerimizden biri olan Meltem Miraoğlu, oyunculukta olan performansı ile sık sık olumlu yorumlar almakta. Meltem Miraloğlu kimdir? Güzel oyuncu hakkında detaylar haberimizde…

Meltem Miraloğlu’nun Hayatı

Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu Meltem Miraoğlu 2 yaşında iken ailesinin geçimsizlik nedeni ile İstanbul’a gelmiş ve yaşamına burada devam etmiştir. Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan Meltem Miraoğlu küçük yaşlarından beri oyuncu olmak istemiştir.

Hayallerini gerçekleştiren Meltem Miraoğlu “Hayat Devam Ediyor” dizisi ile ekranla tanışmıştır. Dizide sergilediği başarıdan dolayı dikkatleri üzerine çeken Miraoğlu, “En iyi Drama” ödülüne layık görülmüştür. Fiziği ile de oldukça fazla derecede ilgi çeken başarılı oyuncunun yüzü 15-18 yaşları arasında genç bir kızın yüzünü anımsatmaktadır.

1,70 boyuna sahip olan güzel oyuncu herkesin beğenisini kısa sürede toplamıştır. Hayalini kurduğu gibi hayatına oyunculukla devam eden güzel oyuncu Meltem Miraloğlu, “Adını Kalbime Yazdım” adlı dizide “Dicle” karakterini canlandırdı. Aynı performansına burada da devam eden Meltem Miraoğlu herkesin dikkatini üzerine çekmekle beraber kariyerine hız kesmeden devam etmektedir.

Meltem Miraloğlu’nun baş rolünde yer aldığı Sekerat Son filmi 10 Haziran’da vizyona girecek. Aşık Veysel’in hayatının anlatıldığı yapımda da efsane ozanın karısını canlandıran Miraloğlu bu yıla damga vuracağı benziyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler