Ana SayfaDedikodu48 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evlenen Meltem Miraloğlu'ndan İlk Açıklama!

İlgili Postlar

48 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evlenen Meltem Miraloğlu’ndan İlk Açıklama!

“Hayat Devam Ediyor” dizisiyle ile büyük bir çıkış yakalayan ve dizide canlandırdığı karakterle çok sevilen Meltem Miraloğlu’nun sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı! 80 yaşındaki Amerikalı sevgilisiyle aniden dünya evine giren Meltem Miraloğlu magazin gündemine damgasını vurdu. Kendisinden 48 yaş büyük sevgilisiyle evlenen Meltem Miraloğlu’ndan ilk açıklama ise evlilik haberinden birkaç saat sonra geldi. İşte Meltem Miraloğlu’nun olay yaratan evliliği hakkındaki açıklamaları;

Kimse Bilmiyordu!

“Hayat Devam Ediyor” dizisiyle kariyerinin zirvesini yaşayarak büyük bir çıkış yapan Meltem Miraloğlu bugüne kadar hep özel hayatını saklamayı başarmıştı. Daha önce aşk dedikodularıyla gündeme gelmekten kaçınan ve olabildiğince basına yakalanmamaya çalışan Meltem Miraloğlu’nun ani evliliği herkesi şaşırttı. Evlenmesinin ardından artık Amerika’da yaşayacağı iddia edilen Meltem Miraloğlu’nun mesleğini bırakıp bırakmayacağı merak ediliyor.

Meltem Miraloğlu’ndan Şok Görüntüler!

Tepkiler Yağdı

Bir sevgilisi olduğu bile bilinmeyen Meltem Miraloğlu’nun sessiz sedasız evlendiği öğrenildi. Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı biriyle hayatını birleştiren Meltem Miraloğlu aradaki yaş farkı nedeniyle eleştirilerin ortasında kaldı. Sosyal medyadan ünlü oyuncuya yağan bazı eleştirilerin yanı sıra Miraloğlu’nun bu evliliği Amerikan vatandaşlığı alabilmek adına yaptığı da iddia edildi.

48 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evlenen Meltem Miraloğlu’ndan İlk Açıklama!

Evlenme haberinin ardından sosyal medya ve magazin dünyası tarafından yoğun eleştirilere maruz kalan Meltem Miraloğlu, bir süre sessiz kalmaya çalışsa da, suskunluğunu “2. Sayfa” programına bağlanarak bozdu. Yaş farkının sorun olmadığını eşinin çok genç bir kalbi olduğunu açıklayan Meltem Miraloğlu, “Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umurumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk.” açıklamasını yaptı. Evlilik teklfinin çok romantik olduğunu ancak açıklamak istemediğini dile getiren Meltem Miraloğlu açıklamasını “Ben mutluyum, benim tercihim. Özel hayatımla ilgili kamuoyundan bu konuda saygı bekliyorum” sözleriyle bitirdi.”

Meltem Miraloğlu Kimdir?

 48 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evlenen Meltem Miraloğlu'ndan İlk Açıklama!
Meltem Miraloğlu 80 Yaşındaki Sevgilisiyle Evlendi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler