Ana SayfaÜnlüler48 Saatte Oyuncu Yetiştiriyor!

İlgili Postlar

48 Saatte Oyuncu Yetiştiriyor!

Beyaz perde ve ekranların sevilen ismi Derya Şen Akbacak, oyunculuk eğimi verebilmek adına ilk atölyesini Beşiktaş’ta açtı. Son birkaç senedir film projelerinden dolayı oldukça yoğun birkaç sezon geçiren Derya Şen Akbacak, vaktini yoğunluklu olarak atölyesinde öğrencileriyle geçirecek. Atölyesinde her yaşa uygun dersler veren Derya Şen Akbacak 48 saatte oyuncu yetiştiriyor.

Yoğun Bir Sezon Atlattı!

2018 senesinde bir süredir birlikte olduğu Ayvaz Akbacak ile dünya evine giren Derya Şen Akbacak için son iki sezon oldukça yoğun geçti. Yoğun set temposundan bir türlü balayına fırsat bulamayan çift, balayına oğulları ile birlikte yazın  başlarında çıkmışlardı. Sezonun yorgunluğunu atma fırsatı yakalayan Derya Şen Akbacak, balayında eşine doğum günü sürprizi hazırlayarak romantik bir jest yapmıştı.

Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak evliliklerini galada kutladılar!

Derya Şen Akbacak Sonunda Tatile Fırsat Buldu!

Ekranların sevilen oyuncusu Derya Şen Akbacak, geçtiğimiz sene evlilik ve set yoğunlu ve annelik telaşı derken dinlenmeye bir türlü fırsat bulamamıştı. Yoğun geçen zamanın ardından yazın bir nefes alma fırsatı yakalayan Derya Şen Akbacak, bu sene eşiyle balayından döndükten sonra, Bodrum’da tatil yaparak oğlunun birinci yaş gününü de Bodrum’da kutladı.

48 Saatte Oyuncu Yetiştiriyor!

Geçtiğimiz gün Beşiktaş’ta oyunculuk atölyesini açan Derya Şen Akbacak sektöre oldukça iddialı bir giriş yaptı. Sosyolog ve oyuncu kimliğinin birleşiminden ortaya harika bir eğitimci çıktığını dile getiren Derya Şen Akbacak ” Hollywood yıldızlarının oyunculuk tekniği ile sosyolojiyi harmanladım ve özel bir eğitim tekniği ortaya çıkardım. Sektörümüzde çoğu oyunculuk eğitimi verilen kurumlar para tuzağı, oyuncu adaylarına verilecek eğitim özellikle uzatılıyor. Atölyemde oyuncu adaylarında yaş sınırı yok, 48 saatte kamera önüne oyuncu yetiştiriyorum.” sözleriyle oldukça öz güvenli bir açıklama yaptı.

Derya Şen Akbacak Kimdir?

48 Saatte Oyuncu Yetiştiriyor!
48 Saatte Oyuncu Yetiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler