Ana SayfaÜnlülerReborn Tv Yayın Hayatına Başladı!

İlgili Postlar

Reborn Tv Yayın Hayatına Başladı!

İnternet ağlarının ve kullanımının gelişmesiyle artık medya sektöründe de yeni bir yol izleniyor. Yeni nesil yayıncılığın adresi günümüzde internette yer alan içerik platformları haline gelmiş durumda. Yeni nesil televizyonculuğun öncülerinden olan Reborn Tv yayın hayatına başladı. 30 Eylül’den itibaren yayına başlayan  ilk programı Mesut Yar ve  Selçuk Çobanoğlu’nun birlikte sundukları “Eyvallah” oldu.

Televizyonculuk Şekil Değiştiriyor

Eskiden kumandadan değiştirdiğimiz kanallar artık bir tık uzağımızda. İnternet çağının izleyicilere izleyecekleri içerikleri seçebilme, yorum yapabilme ve istedikleri her an, her yerden izleyebilme imkanı tanıması kuşkusuz sağladığı en büyük avantajlardan biri. Bunun yanı sıra izleyiciler için çok fazla içerik olduğundan öne çıkmak isteyenlerin  kaliteli ve farklı içerikler sunması da yeni nesil televizyonculuk anlayışının en iyiye şekillenmesine yardımcı oluyor.

“Eyvallah” Formatıyla Beğeni Topladı

Oldukça geniş bir fortmata sahip olan Reborn Tv sadece YouTube platformunda yayın yapan ve tüketici alışkanlıklarını değiştirmek amacıyla hizmete başlayan bir kanal. Müzikten sağlığa kadar pek çok program formatının bulunduğu kanalda ilk yayınlanan program yarımlaşma içerikli “Eyvallah” programı oldu.  Sevilen televizyoncu Mesut Yar ve Selçuk Çobanoğlu sunumuyla çekilen programın ilk bölümü izleyicisi tarafından beğeniyle karşılandı. Mesut Yar’ın “Eski zamanlarda olduğu gibi ahlaki değerler baştan yazılabilir mi?” sorusu irdelenerek devam eden program adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Reborn Tv Yayın Hayatına Başladı!

Mesut Yar ve Selçuk Çobanoğlu sunumuyla çekilen “Eyvallah” her hafta engelli bir müzisyeni programa konuk edecek.  Selçuk Çobanoğlu programla ilgili “Çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve sokak hayvanları yani yardıma muhtaç tüm canlılar için, kısacası bir yüreğe dokunmak için buradayız. Eyvallah ekibi olarak sadece yardım için varız!” açıklamasını yaptı. İlk programda  Moderatörlüğünü Mesut Yar’ın üstelendiği “Eyvallah”ın ilk bölümünde 7 yaşında çocuk felci teşhisi konulan müzisyen Kenan Tüblek, iş adamı Yılmaz Çalış ve yardımda bulunduğu aile ekranlara geldi. Yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatan ve hikayelerini gözler önüne seren bölüm izleyicisini derinden etkiledi. Her hafta farklı bir hikayeyle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan “Eyvallah” programı yeni bölümüyle her Pazartesi günü saat 19.00’da YouTube’da Reborn Tv kanalında yayınlanmaya devam edecek.

Mesut Yar Kimdir?

Reborn Tv Yayın Hayatına Başladı!
Reborn Tv Yayın Hayatına Başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler