Ana SayfaÜnlülerBeni Annemin Duaları Koruyor!

İlgili Postlar

Beni Annemin Duaları Koruyor!

Beyaz perdenin lastik kızı olarak anılan Türk oyuncu Nurdan Paksoy, sporcu kimliğinin yanında oyunculukta da başarıdan başarıya koşuyor. geçtiğimiz günlerde kafa dağıtmak için Kahramanmaraş’dan gelen annesi Selvi Paksoy’a İstanbul’un önemli yerlerini gezdirmiştir. Basın mensupların yardımıyla açıklamalarda bulunmuştur.

Nurdan Paksoy Kimdir?

Nurdan Paksoy’dan Açıklama!

Beyaz perdenin lastik kızı olarak anılan Nurdan Paksoy, sporcu kimliğinin yanında oyunculukta da başarıdan başarıya koşuyor. geçtiğimiz günlerde kafa dağıtmak için Kahramanmaraş’dan gelen annesi Selvi Paksoy’a İstanbul’un önemli yerlerini gezdiren Nurdan Paksoy, ailesine düşkünlüğüyle bilinir. Basın mensuplarına şöyle yanıt veren “İstanbul gibi bir şehirde yaşamak zor,  4. Sinema filmimi çekmek için görüşmelerim devam ediyor. Oyunculuk sektörüne girerken her kes bir şeyler söyledi birazda gözümü korkuttu. Sinema dünyasında hiç kötü bir durumla karşılaşmadım ya söylenenler yalan ya da annemin duaları beni koruyor” dedi.

Beni Annemin Duaları Koruyor!

Türk oyuncu Nurdan Paksoy, sporcu kimliğinin yanında ailesine çok düşkün biridir geçtiğimiz günlerde kafa dağıtmak için Kahramanmaraş’dan gelen annesi Selvi Paksoy’a İstanbul’un önemli yerlerini gezdirmiştir. basın mensupların açıklamasıyla kendi yorumu koyan Nurdan Paksoy, önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında olmak istediğini de sözlerine ekledi. Sinemada oyuncuya çok büyük katkıda,tecrübede ve disiplin kattığının vurgusunu da yaptı.

Nurdan Paksoy Selvi Paksoy

Nurdan Paksoy Selvi Paksoy

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler