Ana SayfaKimdirNurdan Paksoy Kimdir?

İlgili Postlar

Nurdan Paksoy Kimdir?

Beyaz perdenin lastik kızı olarak anılan Nurdan Paksoy Kimdir? Nurdan Paksoy kaç yaşında ? Nurdan Paksoy filmleri nelerdir? Nurdan Paksoy dizileri nelerdir? Nurdan Paksoy aslen nereli? Nurdan Paksoy hangi burç? Nurdan Paksoy hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Oğlak Burcu Ünlüler

Nurdan Paksoy Kaç Yaşında? Nurdan Paksoy Aslen Nereli? Nurdan Paksoy Hangi Burç?

Türk oyuncu Nurdan Paksoy, 1 ocak 1991 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

1 Ocak Doğumlu Ünlüler

Nurdan Paksoy Kimdir?

Beyaz perdenin lastik kızı olarak anılan Türk oyuncu Nurdan Paksoy, 1 ocak 1991 İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  sporcu kimliğinin yanında oyunculukta da başarıdan başarıya koşuyordu. 10 Mayıs tarihlerinde “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli filminin başarılı oyuncusu Nurdan Paksoy, spor disiplininin oyunculukta kendisine başarıyı getireceği vurgusunu yaptı. “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku filminde Beyza rolüyle beyaz perdede boy gösterecek olan Nurdan Paksoy, spordaki esnekliğini sinema filmindeki rolüyle de oyunculukta da gerçekleştirdi. Çocukluk yıllarında tiyatroya çok bağımlı olan Nurdan Paksoy beden derslerinde ise koşu,basketbol ve voleybol çok oynarmış bunun sayesinde balerin olan Nurdan Paksoy hayatına pek çok anlamda katkılar sağlamıştır son zamanlarda kendi kitlesini oluşturan Nurdan Paksoy yakın zamanlarda filmlerini çıkaracağını ve mükemmel bir geri dönüş yapacağını açıkladı iyi oyunculuğu ile hayranlarının merakını arttıran isimlerden oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler