Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebeğini Mi Düşürüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebeğini Mi Düşürüyor!

Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen 39. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Müjgan’ın babası intihar ederek hayatını kaybediyor. Hünkar hanım ise oğlunu hapishaneden çıkarmak için çareler arıyor. Şimdiye kadar her şeylerine boyun eğen Züleyha, Yılmaz’ın kendisi için her şeyi yapabileceğini bildiği için Hünkar hanıma baş kaldırıyor. Dizinin yeni fragmanında, Yılmaz, baygın olan Züleyha’ya yardım ediyor. Züleyha bebeğini mi düşürüyor?

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha Bebeğini Mi Düşürüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan, babasının başında gözyaşı döküyor. Hünkar, Yılmaz’ın elinde silahla arazisine girdiğini ve Züleyha’yla görüştüğünü öğreniyor. Zülayha’yı uyarmaya çalıştığında artık karşısında çaresiz kimsesiz biri olmadığını kendisini için her şeyi yapabilecek Yılmaz olduğunu söyleyip tavrını koyuyor. Hünkar, Şermin’i bulup yalan ifadesini geri almasını söyleyip tehdit ediyor. Yılmaz, Züleyha’yı baygın bir şekilde buluyor. Adnan’ı kucağına alıp seviyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 39. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1181907799372128258

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Yılmaz’a silah çeker ve Züleyha onun önüne siper alınca onunla gidebileceğini ama Adnan’nın yüzünü göremeyeceğini söyler. Züleyha, arabaya binmek zorunda kalır. Yılmaz’ın da arkasından takip etmemesi için arabasının lastiklerine ateş eder. Demir ile Züleyha köylü kıyafetleri giyip katırlarla sınır dışına çıkmaya az bir zaman kala, Adnan hastalanır. Demir, hiç tereddüt etmeden Adana’ya geri dönüp Adnan’ı kurtardıktan sonra teslim olur.

Züleyha, Demir’e hürriyetinin yerine Adnan’ı kurtardığı için minnettar olduğunu söyleyip onu bekleyeceğini söz verir. Hünkar, çiftlikte de büyük güvenlik önlemi alıp Züleyha’nın hiç bir yere çıkmasına izin vermez. Ama Yılmaz, elinde silahla duvarı aşıp çiftliğe girer. Adamlar üzerine yürür ama aldırmaz Züleyha’ya çocuklarıyla birlikte onu kabul ettiğini söyleyip onu yaşadığı esaretten kurtarmak istediğini söyler.

Züleyha, Müjgan’ı mutsuz ederek ikisinin mutlu olamayacağını söyler. Yılmaz Müjgan’la konuşmak için eve gelir. Fekeli, Müjgan’ın babasının hastaneye sattığını öğrenip oraya gider. Yıllarca şantaj edildiği anlatan Müjgan’ın babasına Fekeli, vicdan azabından kurtulmak için gerekeni yapmasını söyleyip çıkar. Yılmaz, Müjgan’ı çağırıp konuşmak istediğini söyler. Müjgan telaşla eve gelir tam her şeyi anlatacakken telefon çalar.

Bir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm Fragmanı Yayında! Züleyha İle Hünkar Hanım Restleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler