Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sonunda Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sonunda Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 17. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlan son bölümünde; Demir Selin aşkı dolu dizgin devam ediyor. Ancak, Demir bir türlü Eylül gerçeğini Selin’e anlatamıyor. Ayda ile İbo arasında eski sevgili krizi yaşanıyor. Bora ise Merve’yi terk ediyor. Eylül, işleri yoluna koyup gitmek istiyor. Ama Burak onun gitmesine izin vermiyor. Eylül’le Selin adada mahsur kalıyorlar. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sonunda gerçekler ortaya çıkıyor.

Cuma Dizileri 2019

Sonunda Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

Her Yerde Sen 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İş görüşmesi için Eylül’le Selin Büyük adaya giderler ve hava koşulları yüzünden orada mahsur kalırlar. Demir, yeniden kabus görmeye başlar. Eylül Burak’a gitmek istediğini söyler ama o geçmişi bırakıp kendi hayatını yaşarsa kalmak için bir sebep bulacağını söyler. Burak’la Eylül yakınlaşacak  mı? Demir, gerçekleri Selin’e anlatabilecek mi?

İşte Her Yerde Sen 18. bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fenalaşan Eylül’ü Selin eve getirir. Demir’de o sırada eve gelince iki eski nişanlı bahçede karşılaşır. Demir, Eylül’ü alıp evine bırakır. Demir, Selin’e her şeyi anlatmaya kararlıdır. Ama Selin Demir’in kötü bir şey anlatmasından korkar. Selin Demir’e bir süpriz hazırlar. İkili baş başa bir tekne gezisine çıkarlar. Orada romantik anlar yaşarlar. Demir orada Eylül’ün eski nişanlısı olduğunu söylemek ister ama Selin’in tepkisinden korkar.

Ertesi gün şirkette Merve, Bora’nın Antalya’dan dönmek istemediğini oraya yerleşeceğini duyduktan sonra sinir krizi geçirir. Demir Merve’yi sakinleştirmek için Vedat’ın yanına seraya götürür. İbo ise en yakın arkadaşını Ayda ile tanıştırır. Ayda onun İbo’nun eski sevgilisi olduğunu öğrenir ve kızlar bir araya gelip erkeklerden uzak durma kararı alıp geceyi birlikte geçirmek ister.

Demir Selin’i almaya gelmek ister. Kızlara verdiği sözü unutan Selin onunla eve döner. Yönetim kurulu acil bir toplantı düzenler ve Demir’le Burak oraya gider. Büyük Ada’da bir görüşme olduğunu söyleyen Eylül ise Selin’le oraya gider. Hava şartları bozulunca Eylül ve Selin orada mahsur kalır. Bu durum Demir’in hoşuna gitmez.

Her Yerde Sen 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir Selin’e Eylül’ün Kim Olduğunu Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler