Ana SayfaDizilerHercai 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Miran Sonunda Reyyan'a Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Hercai 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Miran Sonunda Reyyan’a Kavuşuyor!

Atv’nin cuma akşamları vazgeçilmez dizilerinden Hercai 16. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; İki aile birbirlerine silahlarını doğrulttukları sırada Reyyan’ın olmadığını fark ediyorlar. Azize’nin adamlarıyla birlikte Şadoğlulara baskın yapacağını öğrenen Reyyan, Kadir’in arabasıyla yola çıkıyor ama yolda üç kişi tarafından kaçırılıyor. Bunu duyan Miran ve Hazar birlikte Reyyan’ı aramaya başlıyor. Miran sonunda Reyyan’a kavuşuyor.

Cuma Dizileri 2019

Miran Sonunda Reyyan’a Kavuşuyor!

Hercai 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tüm zorluklara rağmen sevgilerine güvenen Miran’la Reyyan bir araya geliyorlar. Miran, Reyyan’a söylediği, “Bana hep böyle sıkı sarıl ki aramıza hiçbir şey giremesin” sözleri damga vuruyor.

İşte Hercai 17. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1182767192955375617

HERCAİ 16. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki aile karşı karşıya gelip ölüm kalım savaşına girecekken Miran ile Hazar gelir ve Reyyan’ın ortalarda olmadığını fark eder. Silahlar iner Reyyan’ı aramaya başlarlar. Miran ile Hazar düşmanlığı bir yana bırakıp aynı arabaya binip Reyyan’ı bulmaya çalışırlar. Yolda Hazar Miran’a, başlarına gelen her felaketten kendilerini suçladıklarını, ne onun arabasına yapılan saldırıdan ne de evlerine yapılan saldırıdan kendilerinin hiç bir ilgisi olmadığını, kızının aynı evde olduğunu bildiği halde oraya silahlı saldırı düzenleyecek olmadığını söyler.

Reyyan’ın bindiği araç bulunur. Önünde Kadir yaralı bir şekilde yerde yatar. Kadir, üç kişinin gelip Reyyan’ı götürdüğünü, birinin telefonla sağdaki benzinliğe kızı götürdüklerini duyduğunu söyler. Yakın köylere bakan Miran’la Hazar, küçük bir çocuktan Reyyan’ın üç kişi tarafından götürüldüğünü gördüğünü öğrenir. Bunca olan şeylerden sonra Miran’da artık saldırıları babaannesinin düzenlediğinden yada başka bir düşmanları olduğundan şüphelenir.

Reyyan, bulunur onlar ailecek hasret giderirken Miran geriden onları izleyip, kendisine öyle sarılan bir ailesi olamadığı için üzüntü duyar. Bunun sorumlusu olarak gördüğü Hazar, kızının gitmesine engel olamadıktan sonra Miran’la konuşur. Kendisinin ailesine zarar vermediğini o saldırılarla da hiç bir ilgisi olmadığını söyler. Miran Reyyan’ı alıp eve götürdükten sonra bir telefon gelir ve saldırıya uğrayan arabasının yerinde olmadığını öğrenir. Bundan babaannesini sorumlu tutar. O ise yine Hazar’ı suçlar. Miran gittikten sonra Reyyan, elindeki mektubu Azize’ye uzatır. O mektupta ne yazıyor? Reyyan’ın öğrendiği gerçek ne?

Hercai 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Reyhan’ı Kimler Kaçırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler