Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 6. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! 'Ben Sadece Seni İstiyorum'!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 6. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! ‘Ben Sadece Seni İstiyorum’!

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Aşk Ağlatır 6.yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Nihal hanım bakım evinin başına geçip işçi çıkartmak ister. Hedefte de Ada vardır. Ama Ada’nın kimlik bilgilerini gördüğünde şok olur. Durumu Yıldırım’a anlatır ve Ada’nın evine giderler. Ada, Yıldırım bey ile Nihal hanımı kapıda görünce çok şaşırır. Aşk Ağlatır’ın yeni bölüm fragmanında, Yusuf ile Ada birlikte güzel bir gün geçirirler. Çok parası olunca onu daha güzel yaşatacağını söyleyen Yusuf’a Ada’nın cevabı, ‘Ben sadece seni istiyorum’ olur.

Pazar Dizileri 2019

‘Ben Sadece Seni İstiyorum’!

Aşk Ağlatır 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yusuf ile Ada birlikte sinemaya gider. Onu çok üzdüğünü söyleyen Yusuf’a Ada, onun yanında çok mutlu olduğunu hiç üzmediğini söyler. Birlikte piknik yapan ikili güzel vakit geçirdikten sonra Yusuf, Ada’ya çok daha iyilerine layık olduğunu, çok parası olduğunda onu daha iyi yaşatacağını söyler. Ada ise sadece onu istediğini söyler.

İşte Aşk ağlatır 6. bölüm 3. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, sabah Yusuf ile beraber çay içtikleri bahçede oturup kalır ve tabi işe de geç kalır. İşe gelmediğini annesinden öğrenen Rüzgar, Nagehan’la konuşur. Rüzgar, Ada’yı çay bahçesinden alıp eve bırakır. Ancak Ada, Nihal hanımın aşağılamalarına daha fazla dayanamayıp bakım evine geri döner. Durumdan haberdar olan Rüzgar, annesine çok bile dayandığını söyleyip işine devam etmesini söyler.

Yusuf, Ada’yı parkta baygın olarak bulup eve getirir. Sumru’nun Ada’yla çok ilgilendiğini gören Nalan kıskançlık krizlerine girer. Ada’yı takip edip evini öğrenir ve taş atarak evinin camını kırar. O taşta İsmal’in kafasına denk gelir. Ertesi gün Nalan, Ada’nın evine giderek İsmail’e, Yusuf’un sevgilisi olduğunu Ada’nın ondan uzak durmasını söyler. Yusuf’la Nalan market alışverişine gider. Orada Ada ile karşılaşırlar. Ada cebindeki 20 lira ile kahvaltılık alır ve birde köpeğe mama alır.

Nalan’ın aldığı şeylerin parasını ödeyemeyen Yusuf, ondan aldıklarını bırakmasını ister. Mert, kartından alışveriş yapan Nalan’ın yerini bulur ve yeni bulduğu enayiye onun nasıl birisi olduğunu göstermeye geldiğini söyler. Nalan mecburen ondan parkta beklemesini söyler. Yusuf’ta eski işine dönüp kamyonetiyle Ada’yı gezdirmeye çıkarır. Ada, Nalan’ı Mert’le öpüşürken görür.

 Aşk Ağlatır 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada’nın Babasının Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler