Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada'nın Babasının Kim Olduğu Ortaya...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada’nın Babasının Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır merakla beklenen 6. yeni bölümüyle 13 ekim pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nihal, oğlunun Ada’ya olan ilgisini fark eder. Tek derdi Ada’yı işten çıkartmak olan Nihal, onun kimlik bilgilerini görünce şok olur. Ada’nın babasının kim olduğu ortaya çıkıyor. Aslında Ada zengin bir kız mı? Babası hayatta mı? gibi merak edilen sorular dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

Pazar Dizileri 2019

Ada’nın Babasının Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Aşk Ağlatır 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nihal, Ada’yı yanına çağırıp onu kimlerin büyüttüğünü, babasının nerede olduğunu sorar. Ada, babasının o doğmadan önce öldüğünü söyler. Babasının ismini soran Nihal, Erdem ismini duyunca emin olur ve Yıldırım’a gidip Ada’nın Erdem’in kızı olduğunu söyler. Yıldırım ile Nihal, Ada’nın yaşadığı eve gider. Ada onları karşısında görünce şok olur.

İşte Aşk Ağlatır 6. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, sabah Yusuf ile beraber çay içtikleri bahçede oturup kalır ve tabi işe de geç kalır. İşe gelmediğini annesinden öğrenen Rüzgar, Nagehan’la konuşur. Rüzgar, Ada’yı çay bahçesinden alıp eve bırakır. Ancak Ada, Nihal hanımın aşağılamalarına daha fazla dayanamayıp bakım evine geri döner. Durumdan haberdar olan Rüzgar, annesine çok bile dayandığını söyleyip işine devam etmesini söyler.

Yusuf, Ada’yı parkta baygın olarak bulup eve getirir. Sumru’nun Ada’yla çok ilgilendiğini gören Nalan kıskançlık krizlerine girer. Ada’yı takip edip evini öğrenir ve taş atarak evinin camını kırar. O taşta İsmal’in kafasına denk gelir. Ertesi gün Nalan, Ada’nın evine giderek İsmail’e, Yusuf’un sevgilisi olduğunu Ada’nın ondan uzak durmasını söyler. Yusuf’la Nalan market alışverişine gider. Orada Ada ile karşılaşırlar. Ada cebindeki 20 lira ile kahvaltılık alır ve birde köpeğe mama alır.

Nalan’ın aldığı şeylerin parasını ödeyemeyen Yusuf, ondan aldıklarını bırakmasını ister. Mert, kartından alışveriş yapan Nalan’ın yerini bulur ve yeni bulduğu enayiye onun nasıl birisi olduğunu göstermeye geldiğini söyler. Nalan mecburen ondan parkta beklemesini söyler. Yusuf’ta eski işine dönüp kamyonetiyle Ada’yı gezdirmeye çıkarır. Ada, Nalan’ı Mert’le öpüşürken görür.

Aşk Ağlatır 6. Bölüm 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Ada Nalan’ı Mert’le Öpüşürken Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler