Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Bir Oğlu Daha Olduğunu...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Bir Oğlu Daha Olduğunu Öğreniyor!

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Kimse Bilmez 17. yeni bölümüyle 13 Ekim pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde yıllar önce oğulları öldükten sonra Ali’yi terk edip giden karısı geri döner. Özlem, yıllardır yaşadığı vicdan azabından kurtulmak için geldiğini söyler. Ali bir oğlu daha olduğunu öğreniyor. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan Ali, oğluna kavuştuktan sonra Sevda’yı unutacak mı?

Pazar Dizileri 2019

Ali Bir Oğlu Daha Olduğunu Öğreniyor!

Kimse Bilmez 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Uygar, Sevda’ya Ali’nin oğluna kavuştuğunu, anne baba ve çocuk olan tabloda ona yer olmadığını söyler. Pilot, Duygu’ya o işleri bırakmak için söz vermişti ama Vedat’ın hayatının tehlikede olduğunu duyunca silahı yine eline alıyor. Vedat’ı kurtarmak için gittiğinde onu kafasına silah dayanmış bir şekilde buluyor. Silah patlıyor. Vedat ölüyor mu? Ali ise tutuştuğu kavgada vuruluyor mu?

İşte Kimse Bilmez 17. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1182259580769882112

KİMSE BİLMEZ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Duygu’nun annesiyle babası onun Pilot’la ilişkisini bitirip bir daha görüşmemesini ister. Duygu, Pilot’u çok sevdiğini onun değiştiğini söyler. Ali, kardeşinin olma ihtimali olanlara baktığında Pilot’in fotoğrafını görür ama onun Vedat’ın kardeşi olarak bildiği için onu başka ihtimallere bakar. Pilot, Sevda’nın yanına giderek, Ali’nin başına bela olduğunu ve artık onun yakasını bırakmasını ister.

Sevda, Ali’nin hapisten çıktığını duyunca yanına gider ama ondan pek yüz bulamaz. Özlem, mahallede Ali’yi ararken Hüdaverdi’ye rast gelir ve onu bulmasına yardımcı olur. Ali’nin kapısının önünde oturup bekleyen Özlem’i gören Tuğçe, onun Ali’nin eski eşi olduğunu öğrenince onu evine götürür. Sevda’yı da çağırıp onları karşı karşıya getirir. Özlem, Ali hakkında sorular sorunca, ona ne kadar yakın olduğunu sorduğu sırada Tuğçe, araya girip Sevda’nın evli bir kadın olduğunu söyler.

Pilot’un başı belaya girer ve onu kurtaran yine Ali olur. Ali, Duygu’nun ailesiyle konuşup Pilot’a kefil olduğunu söyler. Pilot, Ali’ye bundan sonra onun abisi olduğunu söyler. Özlem, Ali’ye  yıllardır çektiği bir vicdan azabı için geri döndüğünü anlatığı sırada ev kurşun yağmuruna tutulur. Dışarı çıkıp telefonda konuşan Özlem’in konuşmalarını Sevda duyar ve Ali’ye gidip oğlunun yaşadığını söyler.

Kimse Bilmez 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Eski Eşinden Şok İtiraf!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler